Jacek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 mam zamiar zbudowac przyczepke do challangera 200 - nie mam oparcia o zaden schemat ani o wzor jezeli by ktos mial jakis fajny pomysl to prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 chodzi tobie o przyczepkę ,która jest ciągnięta z tyłu za motocyklem czy chodzi tobie o wózek boczny( przez niektórych zwany przyczepką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 nie wiem czy to najlepszy pomysl, te chinskie ramy sa wyjatkowo kiepsko wykonane (spawy) i jakosc materialow rowniez slabiutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jezeli chodzi o taka przyczepke do tylu, to znajdz stara od jawy lub cos takiego, jezeli chodzi o wozek boczny, to zapomnij, bo sie zabijesz lub wcale z miejsca nie ruszysz... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 jezeli chodzi o taka przyczepke do tylu, to znajdz stara od jawy lub cos takiego, jezeli chodzi o wozek boczny, to zapomnij, bo sie zabijesz lub wcale z miejsca nie ruszysz...WITAM CHODZI O TYLNĄ CIĄGNIĘTĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zooobacz na to http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=258182588 Jak dla mnie zajebiste,tylko trochę kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ja osobiscie bym sie wstydzil z taka przyczepka jezdzicale kolega z forum pisal tu, byl zalozony nawet temat, jak zrobil przyczepke do drag stara i wyszla zarabiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 przesadzasz ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=69269&st=0 <---chyba o to chodziło całkiem ładne, ale ''trumna'' fajniejsza :buttrock: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dokladnie o toprzynajmniej nie udaje czegos czym nie jest :bigrazz:mnie kiczowaty styl trupie czachy, frendzle i orly nie bierze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Wielu żeczy powinieneś się STAN wstydzic ! ! ! ! Potrafisz skrytykowac a Sam co zrobileś ? JAK SIE NIE POTRAFI TO SIE NIE FIGURUJE NA FOTOGRAFI ? ? ? ? i to by bylo :icon_twisted: Wpadka z tym Ż ale to juz takie lata (moje) :icon_mrgreen: Acha ! ! ja mam 60 a nie 59 lat ! cos tu "nie gra" Panie Administratorze ! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 wstydzic sie mozna wielu rzeczymozna sie wstydzic za innychale o co ty do mnie chlopie pijesz ?powiedzialem ze jak dla mnie przyczepka w ksztalcie trumny to obciach i tylepo to jest forum by moc sie wypowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 sorry myślalem ,że piszesz w ogóle o pomyśle ciągania jakichkolwiek przyczep a co sądzisz o tej : www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/256886b4cb1af3df.html pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 osobiscie bardziej mi sie podoba cala czarna, ewentualnie pod kolor motoru, ze szparunkiem jakims ale nie przekombinowanata co dales jest zbyt bogata jak dla mnie, za duzo dodatkowale ksztalt fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi