Fiery Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jest ktoś chętny na luźną i niedaleką przejażdżkę w okolicach Otwocka?Pogoda super, trochę chłodno :clap: ale temp rośnie i może do 8-10C urośnie. Tak koło 13-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 WitamJa właśnie wróciłem, zmyliło mnie trochę słońce, ale temp. jak dla mniezbyt niska, niestety to chyba już ostatnie przejażdżki w tym sezonie,na wszelki wypadek zatankowałem moto na full gdybym miał już nie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Rzeczywiście powietrze zimne i ostre, a słońce jakoś słabo grzeje. Mimo to warto było, mały ruch, piękne kolory i umykająca droga pod kołami :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 To że było warto nie ulega wątpliwościkażda przejażdżka jest super, przynajmniej dla mnie. Do zobaczenia na trasie(może jeszcze w tym roku?) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Szkoda że wcześniej nie wylukałem tematu, bo sie nudziłem i bym pojechał z Wami.Ja pojechałem szutrami wzdłóż Wału Zawadowskigo w stronę Góry Kalwarii, wróciłem przez Konstancin.Było wypaśnie, choć nudno samemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja się turlałem przez Celestynów do trasy Kołbiel-Góra Kalwaria, w tym częściowo polną drogą, później z braku lepszego pomysłu do Kołbieli i później trasą lubelską z powrotem. W sumie tylko jakieś 50km, no ale z założenia miało być lajt :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi