Skocz do zawartości

Który najtańszy i najleprzy PORÓWNANIE

mahermnih1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak słyszę takie nażekanie .. to może lepiej sprzedajcie te sprzęty bo skoro taki problem z częsciami to poco robić sobie kłopot . A co do przywitania to niestety to już to zrobiłem na powitalni więc prosze się nie czepiać.

japonca moze miec kazdy kto ma pare tysiecy a rusa tylko ten co ma wiele cierpliwosci

no i cza byc twardym nie mietkim :icon_rolleyes:

a kultury nigdy dosyc czasem lepiej dwa razy powiedziec dziendobry

No własnie, lepiej byc zdrowym i bogatrym niz chorym i biednym:-)Eee chyba nie o to mi chodziło:-P

A co do narzekania, to mysle sobie tak, ze jak kolega "mauser" czy "mannlicher" zacznie jezdzic swoja maszyna(chyba te dzieci na avatarze skacza po jego motórze )to zacznie narzekac, troche sie uspokoi, a po trzecim remoncie nabierze pokory i zrobi w koncu porzadny remont na czesciach które mu wskażą fajni kumple z 4rum:-)

No własnie, lepiej byc zdrowym i bogatrym niz chorym i biednym:-)Eee chyba nie o to mi chodziło:-P

A co do narzekania, to mysle sobie tak, ze jak kolega "mauser" czy "mannlicher" zacznie jezdzic swoja maszyna(chyba te dzieci na avatarze skacza po jego motórze )to zacznie narzekac, troche sie uspokoi, a po trzecim remoncie nabierze pokory i zrobi w koncu porzadny remont na czesciach które mu wskażą fajni kumple z 4rum:-)

Wlasnie, niech sie najpierw pochwali jakimis dokonaniami w eksploatacji radzieckiej mysli technicznej. Moze opisze jakas powalajaca z nog podroz rusem po za jazda w kolo komina.