mauser Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 http://www.russian-bhttp://allegro.pl/sear...750cylindry.jpg żebyście nie mówili że naprawde nie ma a ja żebym wyszedła z twarza.nie miejcie urazy. nie chce się z nikim kłucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 jak słyszę takie nażekanie .. to może lepiej sprzedajcie te sprzęty bo skoro taki problem z częsciami to poco robić sobie kłopot . A co do przywitania to niestety to już to zrobiłem na powitalni więc prosze się nie czepiać. japonca moze miec kazdy kto ma pare tysiecy a rusa tylko ten co ma wiele cierpliwosci no i cza byc twardym nie mietkim :icon_rolleyes: a kultury nigdy dosyc czasem lepiej dwa razy powiedziec dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No własnie, lepiej byc zdrowym i bogatrym niz chorym i biednym:-)Eee chyba nie o to mi chodziło:-P A co do narzekania, to mysle sobie tak, ze jak kolega "mauser" czy "mannlicher" zacznie jezdzic swoja maszyna(chyba te dzieci na avatarze skacza po jego motórze )to zacznie narzekac, troche sie uspokoi, a po trzecim remoncie nabierze pokory i zrobi w koncu porzadny remont na czesciach które mu wskażą fajni kumple z 4rum:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No własnie, lepiej byc zdrowym i bogatrym niz chorym i biednym:-)Eee chyba nie o to mi chodziło:-P A co do narzekania, to mysle sobie tak, ze jak kolega "mauser" czy "mannlicher" zacznie jezdzic swoja maszyna(chyba te dzieci na avatarze skacza po jego motórze )to zacznie narzekac, troche sie uspokoi, a po trzecim remoncie nabierze pokory i zrobi w koncu porzadny remont na czesciach które mu wskażą fajni kumple z 4rum:-)Wlasnie, niech sie najpierw pochwali jakimis dokonaniami w eksploatacji radzieckiej mysli technicznej. Moze opisze jakas powalajaca z nog podroz rusem po za jazda w kolo komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A kolega już dowalił że wkoło komina :icon_question: przecie to by była wielka podróż w nieznane ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi