Arek00 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 zacząłem się zastanawiać jak to jest z ciszą wyborczą: czy ona obowiązuje w internecie. tzn. nie chodzi mi o portale typu onet bo oni raczej nie będą zamieszczać artykułów które mogłyby ją naruszyć ale o wypowiedzi internautów na forach (np. tutaj czy na onecie). czy administrator ma obowiązek kasować posty typu "ja już byłem głosować, oddałem głos na partię x. wy też na nią głosujcie!"? jeśli ktoś ma wykupiony hosting na zagranicznym serwerze to chyba może mieć gdzieś ciszę wyborczą, mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Obowiązuje.Oczywiście nie podlegają temu fora internetowe itp. bo nikt nie może zakazać ludziom rozmawiać na temat wyborów, lecz jeżeli np. masz swoją stronę internetową na której będziesz zamieszczał jakieś ogłoszenia, to możesz za to już beknąć... Tak w ogóle to przenoszę temat w bardziej odpowiednie miejsce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Przez ta ciszę wyborczą i ciągłe jej wydłużanie, to za chwilę usnę i nawet nie będę rano wiedział, czy obudziłem się już w lepszej POlsce!! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 teraz juz wiesz jesteśmy w nowej lepszej POlsce jak to powiedział A.Kwasniewski "21 października skończyła sie IV rzeczypospolita" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi