perak250 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam Panie i Panów Motocyklistów z Wrocka i okolic :-) .... kto mi odpowie ... czy spotkania na Orlim w czwartki są aktualne nawet przy fatalnej pogodzie?.... czy ktoś tam bywa ot tak sobie , by wypić kawkę , pogadać , pomarudzić na wstrętną pogodę ?.... czy być może zjedzie się cała ekipa autami , rowerami czy miejskim środkiem lokomocji , by spalić kiełbaskę na ogniusku , wypić piwko , pośpiewać i miło spędzić czas ?.... czy może już nikomu nie chce się dupy ruszyć i trzeba już siedzieć przed telewizorem w ciepełku ?przyjade jak sie dowiem gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 przyjade jak sie dowiem gdzie to jest? a tutajw czwartki po 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrm Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam:)Chciałem sie dowiedzieć o której mniej więcej jedziecie na przejażdzkę po mieście bo mam "wielką" ochote też sie przejechać a nie wiem czy się wyrobię....pzdr.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi