van_han Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 rowniez jestem za piatkiem. Wczoraj zabalowalem do 4 rano i ciezko sie wstawalo na 8 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 rowniez jestem za piatkiem. Wczoraj zabalowalem do 4 rano i ciezko sie wstawalo na 8 ;) jak bym wiedzial ze ktos bedzie o tej poze zajrzal bym bo do 3 w robocie siedzialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A my drugi raz z rzędu mamy pecha, zalecieliśmy do orła w 4 moto dziś po południu a tam jakaś rodzinna impra, kelnerka proponuje kawę na zewnątrz. No to polecieliśmy do Mazurowic do zajazdu na herbatkę z sokiem malinowym :crossy:Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 siemanko wszystkim ja dzis tez polatalem trochu po miescie i nie bylo tak tragicznie jezeli chodzi o pogode tylko cignie troche po rajtuzach pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 qnaaaa... tak jestem spragniony latania że chyba wytoczę dzisiaj swojego motonga z garażu chociaż miałbym po nocy jeździć... tylko strach trochę żeby jakiemuś jeleniowi w zakrystii nie zaparkować... bo łazi już tego tałatajstwa mnóstwo po drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 rowniez jestem za piatkiem. Wczoraj zabalowalem do 4 rano i ciezko sie wstawalo na 8 :icon_mrgreen: siemasz kolego widzialem ie dzisiaj na strzegomskiej kolo nowego dworu machalem ale mnie nie widziales pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 no i sie dzisiaj przeleciałem... czemu jak po dwóch miechach nielatania wsiadłem na motonga to musiało się rozpadać... ale najważniejsze że cało wróciłem do domku :) bwoj mam nadzieję też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Dwóch wariatów się zebrało i wieczorkiem w deszczu z odwiedzinami do Edyty i Czarka się wybrałopozdro bwoj (doleciałem w jednym kawałku, ale spodenki będą schły chyba z tydzień albo 7 dni :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) mnie deszcz odprowadził prawie pod same drzwi... nawet po ptaku... wrrrrrróć... ptaszku mi woda spływała... ale mam zamiar jeszcze w tym roku powtórzyć ten "wyczyn" :] Edytowane 31 Października 2007 przez ArT_B_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 yyyy, wyczyn? jaki wyczyn? byłeś na Helu? :icon_mrgreen: pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Bartuś, ale Ty ładnie wierszem piszesz ;-)Poeta z Ciebie ? , bo może ja o czymś nie wiem ? :-) Uffff, odetchnęłam z ulgą, że dojechaliście cali i zdrowi, mimo, że pogoda Was nie rozpieszczała- wcale w ogóle;-)PRAWDZIWI TWARDZIELE!!!A mokre spodnie??? jak nie wyschną, to kupimy nowe - nic się nie martw :-) Jeszcze raz WIELKE DZIĘKI za wczorajsze odwiedziny!Zapraszam zawsze!Bez pytania, bez pukania - zapraszam!!!!!!!!! My niedługo wyruszamy na wieś, wracamy w niedziele- jakby co:-) Trochę słońca, suchych dróg, - abyś pojeździł jeszcze trochę w tym sezonie. Jeszcze raz wielke dzięki i do następnego razu. PozdrawiamEdyta PS Pozdrowienia dla Asi. Aha :-) Więcej takich "wariatów" jak Wy :-) Buźka ArT B - dla Ciebie też wielki dzięki za wczorajszą wizytę. Czekamy na jeszcze :-) Do zobaczeniaEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ponoć przeniesiono spotkania na piątkowe wieczory do "Od Zmierzchu Do Świtu"prawda ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 prawda ci to :biggrin: ja bylem wczoraj (jak co tydzien) i nikogo z forum nie bylo, ale tak jak sie umawialismy to wiekszosc pisze sie na termin za tydzien. Tak wiec do zo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Artur ja tak jak ci mowiłem w ten piatek melduje sie na bank. Mam nadzieje , reszta towarzystwa też :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Sorry Unek ale nasza paczka w tym tygodniu nie dopiszę ponieważ lecimy puszkami na czechy. Następnym razem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi