SIRES Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wczoraj wybrałem się na przejażdżkę :biggrin: po 1h jazdy zatrzymałem sie by podziwiac widoki. :crossy: A potem okazało się, że aku za słabe by uruchomić kolosa. Po kilku próbach padł całkiem ,po doholowaniu do domu podłączyłem do ładowania. Dzisiaj odpalił bez problemu ale pojawił się stukot "jakby zaworów" cylindra drugiego.Przejechałem na YWS prawie 40 tys. km oczywiście poddając przeglądom i regulacjom zgodnie z zaleceniami producenta , nie było do tej pory żadnych stuków. Myśle , że należy wyregulować zawory. tym razem chciałbym to zrobić sam, tylko jak? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jeżeli masz serwisówke to musi być tam wszytsko dokąłdnie napisane co i jak robić. Nie wiem jak w wild starze sa zawory czy na srubkach czy na płytkach....najpierw musiałbys to wiedzieć. Poza tym - tu na forum chyba jest temat o jakichs regulacjach, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A skąd na zdolnm śląsku jesteś? jak blisko, to się pomoże.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRES Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jeżeli masz serwisówke to musi być tam wszytsko dokąłdnie napisane co i jak robić. Nie wiem jak w wild starze sa zawory czy na srubkach czy na płytkach....najpierw musiałbys to wiedzieć. Poza tym - tu na forum chyba jest temat o jakichs regulacjach, poszukaj.Dzięki za info,zaraz poszukam :icon_mrgreen: A skąd na zdolnm śląsku jesteś? jak blisko, to się pomoże....Ze Świdnicy tam, gdzie był we wrzesniu organizowany zlot.Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 siema kolega,ja jestem zza gorki wiec jak masz ochote to pisz na priv albo gg,na codzien servisuje motorki kolesiom wiec mozemy sie zgadac jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi