^lunatyk^ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 mnie np. motocykl urzekł za przyspieszenie jakie mi daje i które mogę realnie odczuć .... v max ? i tak samolot poleci najszybciej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 kilka żeczy do tego filmiku:1. kazda ciota rozpędzi furę tatusia do maxa, siedząc wygodnie w fotelu autka2. do zniszczenia tego biemdabju poza autostradą wystarczy moto za kilka tysiaków i to nawet pelnoletnie moto3. no i na koniec za jedną dziesiatą wartości tej burackiej bawarki mozna spokojnie sprawić sobie na przykład hayabuse turbo :crossy: która wciągnie nosem takie bmw i to lecąc na kole cała droge do max predkości tej pozerskiej fury4. jak ja nie lubie buraków w autkach tatusia :P :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 mnie np. motocykl urzekł za przyspieszenie jakie mi daje i które mogę realnie odczuć .... v max ? i tak samolot poleci najszybciej ....Prawda :rolleyes: Przyspieszenie daje lepsze doznania niż to co jest na budziku :banghead: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyYZF Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 By motocylkista miał odpowiedni sprzęt to tego bmw z miejsca niewidać :rolleyes::):banghead::) Mimo wszystko wielki plus dla kierowcy BMw za taki szybki samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter82 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mialem przyjemnosc latac m6 do 250 na godz (taka mam przace ) i powiem tak jak chłopaki wczesniej wciskasz i jedziesz na moto przy 150 jest sto razy wieksze wrazenie i predkosc wiatr walka z pedem, super auto vs. przecietne moto. przecietne moto zawsze gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_R1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 przecietne moto zawsze gorasłowo zawsze jest chyba nie na miejscu :buttrock:fury kopią nam dupy na winklach. Jedź na tor i zobacz jakie czasy robią autami a jakie motocyklami.Na takich grandysach, praktycznie cała grupa "c" oberwie od seicento :evil: które schodzi poniżej dwóch minut.Nie używaj słów "Zawsze" "nigdy" itd, bo może sięznaleźć ktoś kto je podważy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 słowo zawsze jest chyba nie na miejscu :clap:fury kopią nam dupy na winklach. Jedź na tor i zobacz jakie czasy robią autami a jakie motocyklami.Na takich grandysach, praktycznie cała grupa "c" oberwie od seicento :crossy: które schodzi poniżej dwóch minut.Nie używaj słów "Zawsze" "nigdy" itd, bo może sięznaleźć ktoś kto je podważy ;) A i owszem, zgadzam się. Ale testowanie motocyklowej klasy królewskiej z tego typu tuningowanymi wynalazkami na prostej, zawsze będzie skazane na klęskę. Śmiech mi się ciśnie na usta, jak widzę M albo AMG z prawie milion złotych, które nie daje rady litrowi... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ten lepszy: http://www.autokrata.pl/ogien/2651/jesli_n...na_porzadne_m3/ hahaha zawaliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Święte słowa kolego :biggrin: święte słowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi