przemoXX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hej, co się dzieje z forum? PrzemoXX zamieścił wątek, którego nie widać. Zrobiłam to samo testowo i nic. Ooo jednak działa :) No cóż... nie zmienia to jednak faktu, że strasznie tu pusto no i że postu Przemka brak. Mój temat został przeniesiony do kategorii "wypadki". Dziękuję Niteczko że się martwisz o moje posty :wink: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Bo teraz ja jestem moderatorem :icon_twisted: cenzura zapanuje i koniec z pisaniem pierdół :icon_mrgreen: nie dość, że mnie pozbawił motocykla to jeszcze knuje coś za plecami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie dość, że mnie pozbawił motocykla to jeszcze knuje coś za plecami... " Kto posiadł motocykiem moderatora , ten i wszelkie jego uprawnienia posiądzie " :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xylo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nasz mod ma piwko na Zeromie zawsze sie mozna skrzyknac chociaz szkoda ze tylko do 22giej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nasz mod ma piwko na Zeromie zawsze sie mozna skrzyknac chociaz szkoda ze tylko do 22giej :buttrock: zapraszam zapraszam, Xylo obiecał, że zagra na gitarze to będzie czego posłuchać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudzia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 w którym miejscu? ... w połowie gryfu :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 czyja to fjra? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0206/838489805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 :eek: kur........ mam nadzieję że nie Xylów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 xylow, xylow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 :banghead: ja pier........ a coś więcej, jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 chyba nie jest az tak zle ale zostal na obserwacji, wiecej nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 pieprzona reguła, większość wypadków tuż pod domem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xylo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) tu Xylena: Xylo lezy najprawdopodobniej do jutra na obserwacji ma opuchniete jelito, bo przygrzał brzuchem az bak zgniótł. Ogólnie nie wyglada to dobrze jesli chodzi o moto. Centralnie wjechał w auto... baba wyjechała z podporzadkowanej, bo go" nie widziała". Na szczescie jechał jakies 50 km/h był bez "ubranka" tylko rozpieta kurtka...... Wielkie dzieki za pomoc: Eduardo z Iwoną, Styka, Szczeniak no i Walec wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszystki dzieki za troskę!!!!!!!!!!!!! Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Xylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dobrze słyszeć takie informacje, na stronie napisali "Motocyklista został poważnie ranny." i człowiek sobie już różne rzeczy wyobraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi