styka Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Czyja TO fotka, przyznac sie... Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/2010...nadruki_500.jpg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Czyja TO fotka, przyznac sie... Fotka nie mojego autorstwa , ale ja to ten po lewej :icon_twisted: Jest też filmik z tego wyjazdu ... :buttrock: Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 http://www.gaskrank.tv/tv/custombikes/abse...choen-11129.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 http://www.gaskrank.tv/tv/custombikes/abse...choen-11129.htm pomysł jest nie głupi jednak u nas nie znajdziesz równego chodnika lub pobocza żeby móc go zaparkowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 niezle gacie Rarus!!!!!!!!!!!a patent z moto zajebisty!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Karlo dzięki za info o imprezie Hondy. wyszalałem się do upadłego :) zrobiłem 170 km pierwszego dnia i 60 km drugiego. wrażenia niezapomniane :))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Karlo dzięki za info o imprezie Hondy. wyszalałem się do upadłego :) zrobiłem 170 km pierwszego dnia i 60 km drugiego. wrażenia niezapomniane :))))) http://www.scigacz.pl/Honda,ProMotor,Fun,,...omiu,12634.html Relacja z Fun&Safety w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gdzie w Radomiu można wymienić i wyważyć nowe opony? Tanio i solidnie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 U Augustyna na Limanowskiego? (? bo nie wiem czy jeszcze to robią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 30 zł zł u Bińkowskiego na kelles krauza zajebista pogoda ;( Raruś coś dla Ciebie i twojej popierdułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 30 zł zł u Bińkowskiego na kelles krauza zajebista pogoda ;( Raruś coś dla Ciebie i twojej popierdułki Jak się siedzi w Radomiu to tak jest :icon_mrgreen: Cały weekend w bieszczadach piękne słońce i gorąco :icon_twisted: Co do opon to na Kelles Krauza wymienią , ale nie zdemontują z motocykla . W AM po 50 zł od koła z wyważeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ma może ktoś na swoim wyposażeniu Wakuometr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 kiedys byla forumowa zrzutka... Rarek przechwycil i siedzi cicho :biggrin: ale nie powiem bo mi kiedys ustawil... :cool: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 kiedys byla forumowa zrzutka... Rarek przechwycil i siedzi cicho :biggrin: ale nie powiem bo mi kiedys ustawil... :cool: :icon_razz: Rarek nie przechwycil tylko przechował :cool: oczywiście leżą w bezpiecznym miejscu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi