mucha56 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 może i tak, ale chorobcia ja Cię nie widziałem :) a patrzłem w lusterka 2 razy :) przed którym rądkiem? jest kilka takich samochodów, ale tylko mój ma zaklejone szyby i drabinki na dachu :))) pozdro p.s niedługo się spotkamy to zaprezentuje mój nowy nabytek :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 może i tak, ale chorobcia ja Cię nie widziałem :) a patrzłem w lusterka 2 razy :) przed którym rądkiem? jest kilka takich samochodów, ale tylko mój ma zaklejone szyby i drabinki na dachu :))) pozdro p.s niedługo się spotkamy to zaprezentuje mój nowy nabytek :)) Heh, autem jechałem tez w stronę M1 od ronda na Kozienice. Nowy nabytek? mmm B-king? :crossy: Pozdro men, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 niestety nie ;( ale też fajny :) CBR 1100 XX ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 pozdrowienia dla motocyklisty, który dzisiaj około 21.00 na Słowackiego przed wiaduktem zaliczył zdjęcie z fotoradaru :))) jechałem za tobą nawet mrygnąłem Ci długimi a ty nic . myślę, że z 500 będzie. p.s. nie wiem co to za maszyna ale fajnie pyrczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 na Słowackiego przed wiaduktem zaliczył zdjęcie z fotoradaru :))) Gdzie tam jest fotoradar ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Robił fotki z tyłu? To byłoby chyba coś nowego w Radomiu i niefajne :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Robił fotki z tyłu? To byłoby chyba coś nowego w Radomiu i niefajne :lapad: Robił na 100% miśki stały chyba fiatem brawo i miały koziołka rozłożonego, obok stała lampa błyskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 co sie stalo z forum... wykasowali nam wiekszosc postow... tez tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 co sie stalo z forum... wykasowali nam wiekszosc postow... tez tak macie??? Na dole strony włącz sobie funkcję: Pokaż Wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Na dole strony włącz sobie funkcję: Pokaż Wszystkie U mnie nie ma takiej funkcji :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 U mnie nie ma takiej funkcji :icon_razz: :biggrin: w glownym watku jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 i trzeba do tego jeszcze kliknac "idz" Titus No i se poszedłem i nigdzie nie doszedłem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onsok Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 co sie stalo z forum... wykasowali nam wiekszosc postow... tez tak macie??? też :(( No i se poszedłem i nigdzie nie doszedłem :icon_razz: bo jeszcze trza przedział czasowy określić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 no bo ty jak zwykle na czworaka chciałes isc :biggrin: Czasami tak bezpieczniej :icon_mrgreen: , obaj o tym wiemy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 :notworthy: :notworthy: :buttrock: :notworthy: :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi