karlo Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 W najbliższy weekend (11-12.10) podobno ma być ładna pogoda i nawet 20 stopni, może zrobilibyśmy jakiś wypadzik jedno lub dwudniowy na zakończenie sezonu :buttrock: Bieszczady,mazury,może gdzieś bliżej...piszcie czy ktoś jest chętny i jakie macie propozycje :crossy: :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 W najbliższy weekend (11-12.10) podobno ma być ładna pogoda i nawet 20 stopnihttp://www.accuweather.com/world-forecast-...|RADOM&metric=1 to apropos pogody, nie wyglada to zle na najblizszy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ;) zakonczenie :D ... sezonu :D ja chetny zawsze i wszedzie :icon_question: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Propozycja wstępna brzmi następująco :flesje: Sobota rano wyjazd w Bieszczady do Wetliny i w niedziele po południu powrót do Radomia. Narazie z chętnych: ja, rarek i kuken.Ktoś jeszcze chętny :icon_mrgreen: Xylo :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hertz1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witam... ja bardzo chetnie pojechałbym w Bieszczady ale niestety- sobota do 14ej praca.....moge co najwyzej z kims w niedziele gdzies smignac albo nawet popoludniowe sobotnie godziny....pogoda faktycznie fajna- lepiej niz latem, nie dokucza upał............. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) "Ekipa Bieszczadzka" wróciła :crossy: Dzieki Madlen :biggrin: i Karlos :D Foty :D http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/B...12102008Jesien# Edytowane 13 Października 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja wsadziłam tyłek na gsra w sobotę rano i śmignęłam na Zagłębie (okolice Ogrodzieńca). Wróciłam wczoraj.Taki ze mnie samotny jeździec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 słuchajcie mam pytanko, czy jadąc motorem po zfrezowanym asfalcie jest normalne, że go wozi na wszystkie strony?? ostatnio leciałem do Kozienic i tam za siczkami jest taka droga. Normalnie myślałem że się wypi....ole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 słuchajcie mam pytanko, czy jadąc motorem po zfrezowanym asfalcie jest normalne, że go wozi na wszystkie strony?? ostatnio leciałem do Kozienic i tam za siczkami jest taka droga. Normalnie myślałem że się wypi....ole. nie ma jednoznacznej odpowiedzi ... jedne moto łykaja to bez problemu , inne sa wrazliwe na takie "tarki" ... czasem jest to wina zuzytych opon , lub luzów w zawieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 mucha nie ty jeden miałes problem z tą droga,ostatnio my i szczeniaki tez ledwo sie trzymalismy cały czas majac "duszę na ramieniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 remont w stronę kozienic (a raczej pionek :buttrock: ) na wysokości wsi kolonka jeszcze trwa ale dzis powinny być już 2 warstwy asfaltu położone. Dzień w dzień przemierzam tą drogę. Co do frezu to moje wielkanocne tańczy jak baletnica (po pół litrze) :) (testowane jakiś czas temu na trasie kozienice-zwoleń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 ... jedne moto łykaja to bez problemu np: tak jak "kotek" :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nauczony po XJ900 (która takiej nawierzchni nie cierpiała) w niedzielę jechałem wolno, ale na Burgmanie taka nawierzchnia nie robi wrażenia - aż byłem zdziwiony że tak gładko i przyjemnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 inne sa wrazliwe na takie "tarki" Kawałsraki Zygzak to chyba nie trudno się domyślić ze jedzie zygzaczkiem po tareczce... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 no to dobrze bo myślałem że już może ramę mam krzywą albo co. pozdrawiam i szerokości koledzy "MOTURZYŚCI" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi