kenji Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 yo, ja zapraszam na mini traske radom, kozienice, zwolen, radom; mam tylko problem czy sie wyrobie do 14, karlo daj na pw numer tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 kenji a ty na slub do radomia nie przyjezdzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 zobacze, dzis jestem caly czas zajety, jak uda mi sie cos pod wieczor czasu zostawić to bede :icon_question:, kosciół na borkach znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Mała zmiana planów- zbiórka na JET - godzina 16!!!!!!!!!!!!!!Jak pasi to przyjeżdzajcie :icon_question: Edytowane 31 Maja 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ktoś pił :D :P zmieniać te avatary bo mi sie wydaje ze z samym soba pisze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Właśnie słyszałem od wujasa, że TIR zabił dziś motocyklistę na ul.żółkiewskiego, ktoś coś słyszał :icon_twisted: Jupik ty mieszkasz najbliżej, wiesz coś :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 O fak.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 podobno to byl chlopak na skuterze i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 niestety a może na szczęście nie dotarły do mnie dokładne informacje... ale prawdopodobnie to co Szczeniak napisał jest najbliższe prawdy... :icon_mrgreen: :banghead: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 W kwestii tego wypadku informuję wszystkich że:To była kolizja skutera z naczepą na rondzie warszawskim. Chłopak ma 16 lat i nic mu nie jest trochę się tylko poturbował. Radio rekord jak zwykle podało "sensacyjną" wiadomość że zginął motocyklista tylko z kąd oni takie bzdury piszą - dziennikarz ma przekazywać obiektywnie informacje a nie szukać sensacji. Informacja pochodzi z bardzo pewnego żródła.To tyle co do wypadku "motocyklisty" - temat zamknięty.PozdrawiamShadow_MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jeździ ktoś z Was dzisiaj ;) około 18 :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jeździ ktoś z Was dzisiaj :biggrin: około 18 :bigrazz: :icon_eek: kur.......... sms-a trza było, też mi się chciało :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a wytrzeźwiałeś już :biggrin: bo słyszałem, że nieźle chlałeś na tym kawalerskim :cool: wyjazd tylko" we dwoje" też ma swoje uroki :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a wytrzeźwiałeś już :icon_biggrin: bo słyszałem, że nieźle chlałeś na tym kawalerskim :biggrin: wyjazd tylko" we dwoje" też ma swoje uroki :biggrin:nie pamietam zebym z Toba gdzies wczoraj jechal :biggrin: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 To co dzis o 18 na Jecie moze bysmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi