przemoXX Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja jestem chętny :biggrin: Napisz o której na Jet-cie, ja mogę od godz. 16 :crossy:16.30-17.00 jadę z kumplem do KTM na Limanowskiego na wymiankę opony, możemy podjechać na Jet'a po 17-ej, nie wiem jak on ale ja jakąś stówkę chętnie bym nawinął. Chyba że podjedziesz do KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To proponuję na luzaka umówić się o 17.30 na JET-cie. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To proponuję na luzaka umówić się o 17.30 na JET-cie.Postaramy się być, nie obiecuję dalekiej wyprawy, podjedziemy, pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Lepsze 10 km w garści niż 100km na dachu...czy jakoś tak :icon_rolleyes: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A my, mimo prognoz, jutro jednak w te Bieszczady! Gdyby ktoś jeszcze się zdecydował to o 9.00 na Shellu na Kieleckiej... niezależnie od pogody! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Wiadomość z ostatniej chwili! Kolega Pinkey wybierający się dzisiaj w Bieszczady ok. godz. 9-ej na ulicy Lubelskiej miał przygodę z puszką, bezmyślna baba wyjechała z giełdy rolnej prosto pod jego Suzę. Na szczęście nie doznał poważnych obrażeń. Miejmy oczy wszędzie bo bezmózgów nie brakuje! Rafał - dużo zdrówka! Edytowane 16 Maja 2008 przez przemoXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wiadomość z ostatniej chwili! Kolega Pinkey wybierający się dzisiaj w Bieszczady ok. godz. 9-ej na ulicy Lubelskiej miał przygodę z puszką, bezmyślna baba wyjechała z giełdy rolnej prosto pod jego Suzę. Na szczęście nie doznał poważnych obrażeń. Miejmy oczy wszędzie bo bezmózgów nie brakuje! Rafał - dużo zdrówka!jesoooo gdzie ci ludzie maja oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ku...wa mac. trzeba sobie zainstalowac jakies dzialko na kierownicy i nap.....c we wszystko co sie nawinie!!!trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ku...wa mac. trzeba sobie zainstalowac jakies dzialko na kierownicy i nap.....c we wszystko co sie nawinie!!!trzymaj sie NNNIIIIIEEEEE :wink: :banghead: najczesciej ja przed Toba jade :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 NNNIIIIIEEEEE :lapad: :banghead: najczesciej ja przed Toba jade :) :Pspoko!!!mam inteligentny system naprowadzania!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Pinkey jest twardy! Pomimo pewnych obrażeń ciała, obtarcia, uraz palca, pożyczył Virago od Nitki i pojechał w te Bieszczady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 No i wróciliśmy! Szczawnica, Słowacja, Bieszczady. Przeprosiłem się z Virago, a jutro idę do Hestii zaproponować by odkupiła to co zostało z mojej Volusii po spotkaniu z Golfem... :( Boli noga, boli ręka ale widoki na Słowacji i w Bieszczadach odkupiły wszystko! A Ty Przemo żałuj, że nie pojechałeś - z 1000km wycieczki padać zaczęło dopiero w drodze powrotnej w Skaryszewie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Jako wasz cenzor i duchowy opiekun chciałem Was grzecznie do porządku przywołać... Sezon ledwie się rozpoczął, a nasza radomska brać motocyklowa zaczyna rozjeżdżać sie po Polsce, jedni na południe drudzy na północ i co??? zaraz po powrocie jeden pisze o zderzeniu z samochodem, drugi o zadymie, radiowozach, siwym dymie i indiańskim bigosie... :lalag: Jak to wygląda???!!! Xylo wracający w busiku z imprezki a tamci ze zwłokami motoru przed salonem Hesti... i za karę wszyscy będziecie pić ciepłą wódkę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Racja :icon_eek: siedziec na dupie jest najbezpieczniej :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Napitek jest to teraz przydałoby sie zorganizowac forumowego grilika zeby i jadełko podsmazyc sobie Mhm... kielbasa nam zostala, napitek jest, dlugi weekend sie zbliza... robimy grillka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi