KrzysiekZet31 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 trochę się zdziwiłem, ale motor mu pali choc napier...... z wydechow jak smok wawelski, więc dlaczego nie, moze i do swojego naleje :icon_razz: szcze-niakko :biggrin: :biggrin: :clap: :rolleyes: :biggrin: rozwaliles mnie XYLO! Zaje...ste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mam jeszcze takie :D :cool: i :cool: dla twoje blyskotliwosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) :banghead: :banghead: :banghead: :clap: Szcze - niakko :icon_razz:i avatar swietny :banghead: Edytowane 1 Maja 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 spadlem z krzesla!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) mam jeszcze takie :clap:qrwa co tam robi zdjcie mojej zony :flesje: arek zabiję cię :crossy:p.sstyka the best :rolleyes: Edytowane 1 Maja 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Sezon naprawdę się zaczął- wczoraj pierwszy raz widziałem "niebieskich" panów na motocyklach w akcji na kieleckiej- także powolutku i przepisowo :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ja też wczoraj na rynku, obok policjanta z psem i dwóch radiowozów. sjakas akcja czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ja też wczoraj na rynku, obok policjanta z psem i dwóch radiowozów. sjakas akcja czy cus Jak quadem po chodniku zamiatałem to też dziwnie machali ... chyba rzeczywiście jakas akcja :biggrin: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 eeeee pewnie miał pomalowane paznokcie u nóg i sandały :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kto ma ochotę dziś wieczorkiem lub po południu pośmigać :) p.s arek- to jest quad :P to jest substytut substytutu quada w postaci plastiku i chińskiego silniczka. :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kto ma ochotę dziś wieczorkiem lub po południu pośmigać :) p.s arek- to jest quad :P to jest substytut substytutu quada w postaci plastiku i chińskiego silniczka. :wink: "może byc i miecz drewniany , gdy serce z żelaza ..." :buttrock: :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 może o 18-ej na Jet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 pasuje-będę :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Xylo i Jupik...zabiliscie mnie tymi avatarami :wink: :) :icon_twisted: :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 150 km nabite-dzięki przemek za pokazanie nowej ściechy, jest naprawdę dobra, już nie będę miał problemów gdzie jechać gdy będę się nudził- do następnego :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi