karlo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) widziałem Karla przed chwila na żółkiewskiego przed moim blokiem... zapi..... ze 400km/h :icon_mrgreen: :icon_twisted:taa...co nie ostrzegasz że naprzeciwko z suszarą stoją :icon_twisted: :smile: XYLU- nie wiedziałem ,że masz takie zainteresowania :rolleyes: http://lavira.pl/1kwietnia_frames/action/v...zgyMzE0ZA%3D%3D Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mozliwe, że mi 1 znikneła, trudno-sorry, następnym razem będę już dokładnie sprawdzał swoje sms-y :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 :notworthy: :biggrin: :cool: z Żółtym :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Co ze mna :clap:Jesli chodzi o Xyla zainteresowania to ja sie nie pisze pod nimi... ;) Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://lavira.pl/1kwietnia_frames/action/v...zgyMzE0ZA%3D%3D o zesz ku...a!!! i my pare dni temu pilismy wodke a ten cichutko, ani mru mru. kamien w wode a tu gwiazde krajjowego formatu mamy!!!! Xylu napisz jak bylo. w cichach, bez, topples? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jupik,to "może" nie Karla widziałeś tylko tylko moja bmk ę po odcięciu paliwa usłyszałeś :) fakt odcina powyżej 6-7 tys obrotów,ale na 4 to..................... :flesje: ze 160 ,może z małym hakiem To chyba blyźniaka zdjęcie bo X a ostatnio widziałem???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dobra, kto mi powie gdzie mi wymienia i wywaza kola :bigrazz: Nie mam centralnej podnozki wiec sam ich nie zdejme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobra, kto mi powie gdzie mi wymienia i wywaza kola Nie mam centralnej podnozki wiec sam ich nie zdejme Ja zmieniam u bienkowskiego, kelles-krauze (czy jak to sie pisze), tam maja wywazarke, tez nie mam centralnej, i do tego masa plastikow....zaden problem - pieniek, ceglowka- trza pokombinowac i pelen luzik Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez janciownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobra, kto mi powie gdzie mi wymienia i wywaza kola icon_question.gif Nie mam centralnej podnozki wiec sam ich nie zdejme.Ostatnio wywazalem u bienkowskiego (prosto od wjazdu) spoko 20 zl za wymiane/wywazenieale zawiozlem samo kolo i tez nie mam centralnej podstawki...z tylem nie ma problemu wystarczy jak mowi janciownik pienie i ceglowkaja wymienialem przod i tu to juz mialem konstrukcje nadajaca sie do programu "Jak to jest zrobione?"dasz rade! Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Żółty !!!! Ty chcesz sie gumami pochwalic czy je zmienic ??? przeciez to samo Ci mowilem ... problemy sobie stwarzasz :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Żółty !!!! Ty chcesz sie gumami pochwalic czy je zmienic ??? przeciez to samo Ci mowilem ... problemy sobie stwarzasz :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Żółty !!!! Ty chcesz sie gumami pochwalic czy je zmienic ??? przeciez to samo Ci mowilem ... problemy sobie stwarzasz :( :( Ty tak mi mowiles ze nic nie moglem Ciebie zrozumiec :notworthy: Takie gadanie do czapki (czy do kasku, jak kto woli :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hahahahaha i znowu się zaczyna... :) no ale Żółty musiał z czymś przecież na forum zagadać no bo co z tego ze sie nas wszystkich wypyta na priv jak on musi jeszcze na koniec temata na forum zarzucić ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jakbyscie mi jasno odpowiedzieli to moze bym juz nie pytal ogolnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Pierdolnik - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie to znajdziecie jak wpiszecie "pierdolnik" w Google :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi