KrzysiekZet31 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A co z moto :icon_arrow: Czyzbys chcial zastapic swoje :crossy: na skuter :biggrin: Jesli chodzi o skutery nie kupuj chinskich skuterow marek nieznanych bo trudno o czesci.Wrecz sa niedostepne :P Tak tylko slyszalem :biggrin: pozdrawiam i szerokosci :smile:Potwierdzam, u mnie na wsi gosc kupil synowi jakiegos chinczykapojezdzil chwile a dokladnie 2 miesiacie, potem wysypalo sie cos w silniku i skuter stoiczesci nie ma, zostawil go u goscia co ma recznie cos dosztukowac, ogolnie zaluje ze nie dolozyl i nie kupil cos lepszegoPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 nie no nie zastąpię mojego motocykla na coś co motocyklem nie jest! :clap: a jeśli chodzi i chińskie produkty to jestem podobnego zdania. Najlepiej jak to będzie jakaś mała Yamaha :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Rozumiem ze inne marki dla Ciebie nie istnieja:D to tak jak dla mnie Suzuki jest jedyna:D ale dobre sa jeszcze przeciez hondy, aprillie, keeway-e, peugeoty no i piaggio. Ale jak juz zauwazyles, to nie moto :) dlaczego wiec nie pojezdzisz swoim :crossy: do pracy tylko szukasz wydatku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 potrzebuje do pracy :icon_razz: chce nim rozwozić jedzenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Juz myslalem ze sie poklociles z Yamaha :flesje: Tylko sie nie przyzwyczajaj za bardzo do automatu :cool: wiec tak jak juz pisalem, lepiej cos markowego nawet kosztem wygladu...:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 potrzebuje do pracy :cool: chce nim rozwozić jedzenie :wink:może ten by Ci pasował:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9bcf4a83b67f8ce5.html :flesje: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Siema ... wie ktos moze gdzie w Radomiu lub okolicach mozna pochromowac plastik (ABS) ?Co do skuterow to troche przy tym grzebalem (nie robie w serwisie , jedynie u siebie w garazu czasem)na "serwis" w Jedlinsku uwazaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wszechwiedzacy Xylo :) powiada, ze najblizsze chromowanie to Skarzysko Kamienna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ok :P to i tak nie tragedia .... a jakies konkrety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Widze ze nikt nie odswieza tematu...No to w takim razie zapytam o jakiegos dobrego, ale to dobrego lakiernika do mojej suzy :notworthy: :notworthy: oczywista sptrawa ze w Radomiu :buttrock: Zna ktos kogo poleca :biggrin: Tylko nie chce zeby mi lakierowal lakierem do opla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witam wszystkich z zaswiatow. ja stety niestety wyjechalem w piatek na skoki do zakopanego i do dzis nie moge dojsc ze soba ladu. niestety na najblizszy tydzien lekarz zapisal antybiotyki i pod grozba zgonu :lalag: zabronil spozywac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Peny może pójdziesz w innowacje i przyciągniesz klijentów czymś takim: :biggrin: http://www.moto.wp.pl/motocykle_artykul.ht...46&ticaid=154e9 pozdrawiam foremkowiczow :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Co do chromowania to robilismy intensywne zwiady w Radomiu i------jedna wielka lipa!!! Ale.........tropiciel Xylo złapał slad i wyrusza na poszukiwania do Szydłowca. :buttrock: O rezultatach poinformujemy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 W Szydłowcu w firmie PROFEL (http://www.profel.com.pl) chromują bez problemu, ale tylko elementy stalowe! Byłem tam dokładnie w tłusty czwartek, chciałem pochromować aluminiowe półki przedniego zawiasu i szkoda, że wcześniej nie zadzwoniłem się dopytać. Podobno obecnie mają nawet krótkie terminy, ale niestety w moim przypadku zostało tylko polerowanie. Ze stopami kolorowymi to generalnie jest ciężko - podobno gdzieś na Śląsku robią i można do nich graty wysłać. A tworzywa szuczne to chyba w ogóle nierealne w PL :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Peny może pójdziesz w innowacje i przyciągniesz klijentów czymś takim: :bigrazz: http://www.moto.wp.pl/motocykle_artykul.ht...46&ticaid=154e9 ale to juz nie 2oo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi