Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Spoznialscy wiele traca !!! :icon_twisted: CeBule byly nawet dwie :crossy: :crossy: kumulacja kolo 13 ... wtedy bylo najwiecej sprzetow a pozniej roznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ogólnie było sporo moto... pogoda dopisała, dopisali co niektórzy Formowicze :icon_twisted: z Karlo na czele... no i oczywiście grupa 96 MC, która stawiła się sporym składem na placu przed teatrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 byl ktos na placu na swoim moto oprocz janciownika?? jesli sie nie myle widzialem jego moto:) za to zadnej CeBulki(karlo), byla jeszcze plec piekna na fazerze;) ogolnie sporo moto, w tym Suzuki BKing:) imponujaca maszyna:) niestety nie przybylem na mojej suzi:( ale tez bylo milo:)szkoda że nie przyjechałeś, ja byłem od godz 12 do prawie 14 z Arkadiusxmoto, a janciownika nie widziałem, może poźniej przyjechał, ale był łysy ze swoim składem + MC 96+ moderator i szczeniak "po cywilnemu" :flesje: , ogólnie miło :lalag: pozniej jeszcze mały kurs poza radom i spowrotem do domu :) Tu kilka fotek:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12f824f7b6ed47b4.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f409d5f825bbd57a.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d32712d3c5b760d.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74647cde949d9879.htmlokoło 12 przyjechał jeszcze kolega na Hondzie X-11- robi podobne wrażenie co B-King (przynajmniej dla mnie) :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Bylem, okolo 13 30 dojechalem, wczesniej zdychalem i nie dalem rady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) wlasnie ja bylem kolo 14 wiec sie karlo minelismy:/ a czyj to byl street kawasaki....jaki to model?? Edytowane 14 Stycznia 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 :notworthy: Drodzy Panstwo!!! Tak w chwili przypływu energii i lekkiego wyłonienia sie z mrocznego Mordoru jakim jest ta paskudna zimachciałam zapytac gdzie i kiedy sie bawimy w ta sobotę :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 a musi byc ta??:biggrin:ja bym proponowal po sesji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) jestem Krzychu ale tylko na chwile bo pije, a no i w sobote tez musze sie napic, ciezki tydzien był kurka wodna PS: co do roboty to .....zrobi sie :) to byłem ja Xylo, delikatnie zawiany stad pomylka i wpis na Xylence, wtajemniczeni zaczają Edytowane 18 Stycznia 2008 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ODśWIEżAM TEMAT :flesje: :lalag: Kto ma ochotę w najbliższy piątek spotkać się night riderze :D parę nowych osób pojawiło się na forum, moglibyśmy ich nauczyć takiej fajnej piosenki...jak ona leciała... :biggrin: Może Ci co są już od jakiegoś czasu na naszym forum a jeszcze z nami się nie spotykali by przybyli :banghead: poza tym karnawał powoli dobiega końca...aż samo się prosi :banghead: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) co wy na to zeby w piatek potrenowac troszke w starej dobrej knajpeczce na slowackiego???szczeniak, czyzby moral juz minal :icon_biggrin: wstepnie na tak, choc bedzie to zalezalo od rozwoju mojego chorubska... Edytowane 22 Stycznia 2008 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ODśWIEżAM TEMAT :flesje: :icon_idea: Kto ma ochotę w najbliższy piątek spotkać się night riderze ;) parę nowych osób pojawiło się na forum, moglibyśmy ich nauczyć takiej fajnej piosenki...jak ona leciała... :biggrin: Może Ci co są już od jakiegoś czasu na naszym forum a jeszcze z nami się nie spotykali by przybyli ;) poza tym karnawał powoli dobiega końca...aż samo się prosi ;) Ja jestem za! :icon_mrgreen: Pićććć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 namówiliście mnie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A macie klucze do lokalu?Bo ostatnio zawsze jest zamknięty! ;) Zawsze kiedy jestem w okolicy! ;) Trzeba odkupic go od gościa!Jest jakiś sponsor? To gdzie na tego browarka? ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 kuuuurcze, a ja w pt do wrocka śmigam :icon_twisted: Może następny piątek?? Pozdr MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No i jak :bigrazz: Nikt niema zadnych propozycji :icon_question: Chyba aż tak bardzo pić Wam się nie chce :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi