hornets Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja tez bym z checia sie przejechal..Okaze sie pozniej...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 :lalag: mysle ze w tym sezonie nie straszne mi beda długie wyprawy (chociaz 200km to nie duzo) bo robi mi sie wygodne siedzonko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 To już za 4 dni!!! Wybiera sie ktoś?Pogoda zapowiada sie przyzwoicie! :banghead: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zobaczymy może pojedziemy :) Xylena - Xylo szykuje Ci nowy tron do Kawy czy jakieś nowe moto masz na "łoku" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 robi sie kanapa, znaczy dopiero sie zaczyna robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pogoda coraz bardziej zachecajaca :smile: ale 3 (slownie trzy) sprzety jak do tej pory to wrazenia raczej nie robia :icon_question: do tego takie monotonne ... po 2 gary i jeszcze podobne :buttrock: pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja też myślałem że przewietrzymy łańcuchy i pogoda coraz bardziej kusi...zastanówcie się jeszcze :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 UWAGA UWAGA :icon_razz: Ogłoszenie będzie :biggrin: Mam jedno wolne miejsce w katamaranie na jutro na Motobajzel do Łodzi. Planowany wyjazd: godzina 6.00.Jeśli ktoś chętny - kontaktować się najlepiej na komóre i najlepiej jak najwcześniej, bo to już całkiem mało casu kruca bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam ! Ja dzis jezdzilem :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_mrgreen: i da sie przezyc ! Nadal jestem chetny na niedziele :icon_mrgreen: Karlo , czyzby tylko CeBule byly w Radomku sprzetami "twardzieli" ? ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Godz 12 pod teatrem jak dopisze wmiare pogoda - jakies palenie kapci itd, ja bede i troche wariatow ze mna tez, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 nooo, chociaż styka wykazał zainteresowanie :clap: wiem, że jeszcze qpa czasu, ale można zacząć planować wypady na ten rok :biggrin: poza tym sporo ludzi z forum wybiera się do myciora, może być niezła zabawa, no i okazja na poznanie forumowiczów osobiście :buttrock: :crossy:JA się piszę!!! (trzeba Myciora odprowadzić pod kościół---no żeby nie zwiał :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Właśnie o tym pisałem w "Podkarpackim" :wink: W takim tempie to chyba do czerwca wszystkich przekonamy :bigrazz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 :crossy: :clap: :bigrazz: :crossy: :wink: jak tylko nie będzie padać wkładam spowrotem akumulator bo już mam taka chcicę :crossy: :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Właśnie o tym pisałem w "Podkarpackim" :notworthy: W takim tempie to chyba do czerwca wszystkich przekonamy :notworthy:Zawieruchow tez nie moze zabraknac!!! Pewnie, ze polecimyCo do planow na nasze wspolne przejazdzki to chyba juz niedlugo nadejdzie czas 1-szej :) Czuje ze bedzie sie dzialo!!! robi sie kanapa, znaczy dopiero sie zaczyna robic....Xylena, gdzie Twoj Xylo, czyzby zapadl w sen zimowy??Bede mial robotke dla niego :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 byl ktos na placu na swoim moto oprocz janciownika?? jesli sie nie myle widzialem jego moto:) za to zadnej CeBulki(karlo), byla jeszcze plec piekna na fazerze;) ogolnie sporo moto, w tym Suzuki BKing:) imponujaca maszyna:) niestety nie przybylem na mojej suzi:( ale tez bylo milo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi