KrzysiekZet31 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) No to....Wesolych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzeniaoraz Szczeliwego Nowego 2008 Roku jak i bezpiecznego sezonu 2008 :biggrin: Edytowane 19 Grudnia 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzięki i oczywiście wzajemnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam , co z tym smiganem w wigilie ? ;) gdyby bylo kilka sprzetow to moze i ja bym sie skusil ;) wprawdzie moto przygotowane bo zimy ale... tylko gmole mi pekly :clap: od wibracji :lalag: piszcie kto by jechal i gdzie ? pogoda tak kolo 0* i zeby nie sypalo to ok. Chyba ze temat zdechnie jak ten od Mikolaja :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zdrowych wesołych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze!!!!!.............z mnóstwem prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ja również chciałbym Wam Wszystkim życzyć:Zdrowia (najważniejsze), Szczęścia, zawsze pełnego baku i dobrej pogody oraz udanej zabawy sylwestrowej ( szczególnie dla bawiących się w Goliacie :clap: ) :icon_eek: :buttrock: :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 hej hej, wszystkiego ........... e ja nie moge tak standardowo, słuchajcie, zycze wam zeby w te Świeta obsypały was same udane prezenta, RAPHACHOLIN i ALCAPRIM zawsze były pod reka i zebyscie cos zapamietali z tych Świat, pijaki jedne :icon_rolleyes: a na Nowy Rok wszystkim zycze spełnienia ich najskrytszych snow erotycznych, no i wystarczy kurde :icon_rolleyes:poprostu Xylu nic dodac i ujac!!!!!!!!!!i ja dolaczam sie do takich zyczen!!!!!wszystkim wszystkiego naj i do jak najszybszego zobaczenia!!!!!!!!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 i ja przyłączam się do życzeń. Zdrówka, czasu tak żeby na motorek wystarczało zawsze, żeby Wasze maszyny zawsze odpalały z pierwszego!!! nawet przy - 20 mrozu! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 witam witam. niestety zapieprz w robocie tak ze rece opadaja ale juz sie uspokoilo!!!!malzowinka ucalowana w czule miejsce!!!!!!a z kad masz taka fajna oryginalna koszulke??? mysle ze po swietach ok piatku mozna by bylo sie spotkac na slowackiego i potrenowac przed sylwestrem!!!!!co wy na to drodzy forumowicze???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 pozwolcie mi tez 3 grosze wtracic :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWYCH, WESOŁYCH I MOCNO NAKRAPIANYCH SWIĄT ORAZ WESOŁEGO JAJKA :) jak rownież NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU I SEZONIE 2008, DLA NIEKTORYCH PIERWSZYM I OBY NIE OSTATNIM!!! ALE PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA, BEZPIECZENSTWA, ROZSĄDKU I RADARU NA DEBILI NA DROGACH! 3majcie sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 To i ja;Radości na resztę Świąt i żeby po tym co spożyjecie nie gadały do Was wasze motocykle... :)A w 2008 "zdrowia" dla waszych maszyn, a Wam szczęścia na drogach... szczęścia, rozsądku i intuicji, cobyście w całości następnych świąt dotrwali. Wszelkiej pomyślności na następny sezon :) , a nawet poza nim;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 co wy na to zeby w piatek potrenowac troszke w starej dobrej knajpeczce na slowackiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja odpadam- niestety chory ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 nie wiem jak w tym roku będzie ale w ubiegłym na wielkiej orkiestrze widziałem kilka ładnych maszyn, które śmigały po radomiu a poźniej wylądowały na placu na koncercie. Nie wiecie czy w tym roku też coś będzie organizowane, jakaś zbiórka maszyn i kasy na dzieciaki ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Leci ktoś na motobazar do Łodzi 12 stycznia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Słuchajcie!!! motobrother need help :buttrock: sprzedal moto i ma depreche, trzeba ja wyleczyc wiadomo w jaki sposob, odrazu sprostuje bo coponiektorzy pewnie by go zapic chcieli :) trzeba mu "2 kółka" przywrócić :buttrock: sprzedał suczke i aktualnie szuka "zygzaka dużego" dla siebie, model od 93r (Kawasaki ZZR 1100), jakby ktos cos widzial, słyszał to dajcie znac!!! kolegi nick na forum to Tomek xj550 a gg to 853683 narazie upatrzyl taka sztuke tylko ze cena jak z kosmosu: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M472014 jest w stanie dac mysle ok 10.000zl i szkoda zeby tyle bulił za 93r, z gory dzieki w jego imieniu pozdrawiam i najlepszego raz jeszcze w nowym roku :buttrock: :D Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi