Peny Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 martwiaca martwicą zima idzie... ale wczoraj siedze w robocie i nagle słysze przepiękny bas jakiegoś choppera... pomknął ulicą Jana Pawła... moze to Mikołaj :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ma ktoś ochote pośmigac w stroju mikołaja 6.12? :bigrazz: Oczywiście zależy od pogody ale może byc ciekawie ;) :clap: Ja oczywiście odpadam, chyba że zdąże wyremontowac silnik :icon_eek: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A mi sie dzis snilo ze wiosna przyszla... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 :icon_rolleyes: Nie ma wiosny jest MORDOR!!Ja zapadam w sen zimowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ale martwica nastała :lalag: , pomor jak za sredniowiecznej epidemii, pochwalcie sie jak wam "anczejki" minęłyogolnie anczejki hmmm malo pamietam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ma ktoś ochote pośmigac w stroju mikołaja 6.12? :) Oczywiście zależy od pogody ale może byc ciekawie :) :) ale jak :P gdzie :lalag: kiedy :clap: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 czujecie? 20 maszyn a na nich dzwudziestu Mikołajów... stój można kupić za 35 zł w markecie... to by chyba w Dami pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 :clap: :icon_twisted: a kiedy Mikołaj :offtopic: bym może polatał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Przemek... nie powiesz mi chyba, że na taki genialny pomysł wpadłeś na trzeźwo...Dziękuję WSZYSTKIM za zrozumienie... - chyba to fakt,że do końca nie wytrzeźwiałem bo byłem po weselu a na służbę musiałem czymś pojechać... i wrócić :icon_twisted: ;) całkiem normalny to nie jesteś - bez urazy :icon_razz: Ale kto z nas jest :offtopic:No właśnie :clap: a tak poważnie to mam nadzieje,że już tego nie powtórze.,. :flesje: bo miło nie było :icon_twisted: Pozdrawiam i lewa w górze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ludzie ale zdradcię więcej szczegółów co do tego mikołaja :biggrin: gdzie się ludzie zbierają, gdzie jadą itd, bo o takiej imprezce w radomiu jeszcze nie słyszałem :crossy: p.s Xylu zakładasz grubsze kalesony i jazda :icon_mrgreen: nawet jojo ma ochotę a w taką pogodę to u Niego rzadkość :clap: :P Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja mam strój mikołaja, pogoda mi pasuje, tylko nie mam czym :icon_rolleyes: Chętnie popatrze jak banda mikołajów zasuwa po ulicach! Może nakręcimy jakiś film? Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=iqwGQAdcOG0 fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=iqwGQAdcOG0 fajne! ;) niezły typek rośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=iqwGQAdcOG0 fajne! Haaaa!! bo to imiennik mój jest!! :clap: A wszystkie Radzie to fajne chłopy są (albo niedługo będą) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=iqwGQAdcOG0 fajne! Az strach pomyslec co bedzie robil za kilka lat... :icon_biggrin: Edytowane 4 Grudnia 2007 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi