bellka Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 my sie meldujemy. to wpisywac ostatecznie kto idzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) my sie meldujemy. to wpisywac ostatecznie kto idzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:Oczywiście my :icon_mrgreen: ZoZo z Kasia, Karlo ze swoją połówka odzywac sie! Monika a moze Dyzio by dołączył? :icon_mrgreen: hahahah A modelator? a co z rekonwalescentem?ODZYWAC SIE!!!! Edytowane 22 Listopada 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja tez będę tylko nie wiem o której bo pracę kończę o godz 18 :icon_mrgreen: Na którą proponujecie spotkanie :icon_mrgreen: godz 20 :biggrin: najwyżej się ociupinkę spóźnimy :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 :) Ja idę - to o której :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) przepraszam czy ten rekonwalescent to o mnie ??? :icon_exclaim: niestety ale jeszcze sie nie nadaje na wyjscie w miejsca gdzie rownowaga bywa zachwiana ;) ale podążajcie tam kupą, podążajcie :crossy: temat kupa łączy ludzi :buttrock: ja juz po mału zaczynam świrować, już zacząłem z roślinami gadać :icon_exclaim: ;) niech wam duch tego oto pingwina towarzyszy w drodze i na imprezie a duch misia niech bedzie z Wami po imprezie :icon_exclaim: Edytowane 23 Listopada 2007 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) ja jako pierwszy pisze po powrocie...edit1: Eduardo poszedl...edit2: Xylu oddales Szczeniakowi koszulke??? Edytowane 24 Listopada 2007 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 :) "bo pić to trza umić" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 macie jakies foty z tej zamiany koszulek?? :) zamianie ulegly tylko koszulki?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 :) "bo pić to trza umić" :(cwany ten co browary walil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Szczeniax - idziemy na tego Sylwestra, rezerwuj dla nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 na razie to nie wiem, ale jak nie oddałem to on tez jest w mojej :biggrin: siedze zakacowany na maxa i trzesacymi rekami staram sie pic herbate :flesje:Miałem dziś podobne objawy, w łóżku leżałem do 15, nie mogłem się ruszyć bo wszystko mnie bolało :) dobrze że żona wyciągnęła mnie stamtąd bo ledwo do domu doszedłem a jak bym został z Wami dłużej to pewnie bym zjechał pod stół...co to za wirusy cholera się teraz porobiły :P Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Karlo a jak sie szanownej malzonce podobalo...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 no witam szanownych forumowiczow!!!!!!!!!!balange nalezy uznac za udana pomimo tego ze rano lekko nie bylo ;) ale przecież nikt nie obiecywal ze bedzie lekko!!!!to kiedy powtorka z rozrywki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Karlo a jak sie szanownej malzonce podobalo...???małżonce się podobało, tylko nie lubi jak przecholuje (kwestia przyzwyczajenia), co wczoraj miało miejsce :P podobno zanim usnołem coś mamrotałem pod nosem przez godzinę i nie mogła usnąć a ja nic takiego nie pamiętam :rolleyes: wnioski:Jej się podobało, mi następnego dnia już nie bardzo ;) Następnym razem dołącze do żoża i będę sobie sączył powoli pifko :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 czytam, czytam a oczy z wrażenia coraz większe sie robią... ja jak zwykle moge sobie jednie poczytać o takich imprezach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi