Skocz do zawartości

PIERDOLNIK - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie...

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

my sie meldujemy. to wpisywac ostatecznie kto idzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:

Oczywiście my :icon_mrgreen:

ZoZo z Kasia, Karlo ze swoją połówka odzywac sie!

Monika a moze Dyzio by dołączył? :icon_mrgreen: hahahah

A modelator? a co z rekonwalescentem?

ODZYWAC SIE!!!!

Edytowane przez Xylena

Ja tez będę tylko nie wiem o której bo pracę kończę o godz 18 :icon_mrgreen:

Na którą proponujecie spotkanie :icon_mrgreen: godz 20 :biggrin: najwyżej się ociupinkę spóźnimy :lalag:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

przepraszam czy ten rekonwalescent to o mnie ??? :icon_exclaim: niestety ale jeszcze sie nie nadaje na wyjscie w miejsca gdzie rownowaga bywa zachwiana ;)

ale podążajcie tam kupą, podążajcie :crossy: temat kupa łączy ludzi :buttrock:

ja juz po mału zaczynam świrować, już zacząłem z roślinami gadać :icon_exclaim:

;) niech wam duch tego oto pingwina towarzyszy w drodze i na imprezie a duch misia niech bedzie z Wami po imprezie :icon_exclaim:

Edytowane przez Jupik

na razie to nie wiem, ale jak nie oddałem to on tez jest w mojej :biggrin: siedze zakacowany na maxa i trzesacymi rekami staram sie pic herbate :flesje:

Miałem dziś podobne objawy, w łóżku leżałem do 15, nie mogłem się ruszyć bo wszystko mnie bolało :) dobrze że żona wyciągnęła mnie stamtąd bo ledwo do domu doszedłem a jak bym został z Wami dłużej to pewnie bym zjechał pod stół...co to za wirusy cholera się teraz porobiły :P

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Karlo a jak sie szanownej malzonce podobalo...???

małżonce się podobało, tylko nie lubi jak przecholuje (kwestia przyzwyczajenia), co wczoraj miało miejsce :P podobno zanim usnołem coś mamrotałem pod nosem przez godzinę i nie mogła usnąć a ja nic takiego nie pamiętam :rolleyes: wnioski:Jej się podobało, mi następnego dnia już nie bardzo ;)

Następnym razem dołącze do żoża i będę sobie sączył powoli pifko :biggrin: