szczeniak Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 xylu ja bym dodal ze pojemny jest!!!!!!!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 z wczorajszej wyprawy:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9e84d51bc3c74c4.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae907ac151d6e5d8.htmldzis ledwo się trzymam z porównaniem z wczorajszym wieczorem :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 :) Karlo spox im starsza tym lepsza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 :icon_question: Xylu miałeś wczoraj efekt "Korzeniowskiego" :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 kala, ty swintucho, o czym ty myslisz wieczorami? :D ja grzecznie pisałem o przejażdżce motocyklowej a nie o pozniejszej imprezie :) co do imprezy chcialem tylko nadmienic, ze moj bagaznik jest bardzo wygodny (wtajemniczeni zrozumieją) :buttrock: zbereznik heheheh ja mialam na mysli twoja glowe;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 jasny gwint!!!!!!!!!!!xylu leb ci urwalo!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Karlo. My mamy Wiedzmina!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 w ogóle to chciałem przeprosić za to całe zamieszanie... powiem Wam szczerze, że jak wezwałem ochrone to zaraz ktoś z Cerbera zadzwonił czy przypadkiem nam sie nie pomyliło bo chyba pół roku u nas nie byli. troche narozrabiali i mam nadzieje że nie bedziecie sie bali do mnie przychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Peny - w końcu to ustronie, zbytnio zdziwiony nie byłem, ale ich zachowanie wiadomo - porażka :banghead: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dzięki Xylena, już instaluję :banghead: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 :banghead: powiem wam w tajemnicy że do powstania Wiedźmina mój braciak przyłożył swoje trzy grosze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Xylu, ale Xylena dała mi "cynk" gdzie go można zdobyć :icon_mrgreen: A na poważnie jeszcze raz dzięki...dla syna :banghead: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jak tototo!!!!!!! macie wiedzmina i ja dopiero teraz o tym sie dowiaduje!!!!!!!!!!pisze sie jak by co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 U nas Wiedzmin smiga juz pare dni :D Trzeba płyty podwójne DVD. ciekawe czy Karlo odpalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) hey cos na pizzy u Penego nas ominelo :icon_mrgreen: Edytowane 7 Listopada 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi