pancur Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Zaglądaj.Najwyżej o dupach nie będziemy gadać bo możesz się zawstydzić.Za to zawsze coś doradzimy,np nie ruszaj skórą bo podobno od tego się ślepnie jak od bimbru.Bimbru tez nie ruszaj. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pancur, pisz większą czcionką, bo nie mogę przeczytać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tobie nic już nie pomoże.Ty bez rękawic możesz śmigać tak Ci się kłaki łonowe na dłonie przeszczepiły ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na jedno oko zaryzykuje :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 to dałeś nam po licznikach ostro. Obecnie tak prawdę mówiąc każdy gluta ma. Jak nick wskazuje że masz 13 latek to faktycznie młodyś i będzie Ci trudno towarzystwo znaleźć.Twój nick wskazuje że masz 78 - w formalinie śpisz czy co? ;) Mój też nie lepszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Twój nick wskazuje że masz 78 - w formalinie śpisz czy co? ;) Mój też nie lepszy :biggrin:Napisałbym, że po sobocie czuję się na tyle lat, ale bym skłamał bo jakoś po mnie spłynęło i w nocy miałem jakiś niedosyt. Niedosyt dodatkowy bo Prezydent P. Rumunek na szkolenie językowe nie załatwił, zastępcze nie chciały współpracować i całe trudy przygotowania poszły w procenty.Mój też nie lepszy :biggrin:Po Tobie widać na zdjęciu, że już się w ogniu piekielnym smażysz. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Rumunek nie było bo nikt brzytwy nie przyniósł a opalać świeczką to nie humanitarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Antek są i młodzi :d ja tam rzadko sie udzielam, ale zaglądam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Robiłem co mogłem z tym zastępstwem.Może jak bym wam kartony na łby pozakładał...sprawdzimy następnym razem. Żeby się ku...chociaż nie ślinili jak głodny bernardyn. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras82 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wyczytałem temat Rumunia, sierpień. Gdzieś dalej było 10 dni.Nie za dużo czasu jak na Rumunie? Bo przez 10 dni to można przez Chorwację z niej wracać.Generalnie jestem za każdym wyjazdem w tym terminie, (albo wrześniowym).W środku lipca lecę na Kostrzyń, jak zwykle na motongu ( 5-6 dni, w tym 2 na dojazd,powrót) - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To jak się dobrze wczytasz,to wywnioskujesz że tu same pijoki,a rumuński bimber klepie nieźle.Te 10 dni już okrojone chyba do 7.Iras ja na brudstocka wybieram się co roku i wybrać nie mogę.Pany co z tymi ostatkami.Może na prv czy telefon,ale fajnie by do środy czy czwartku wiedzieć co i jak.Jak ktoś ma pomroczność jasną po sobocie to mogę przypomnieć wstępne ustalenia poza forum ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pany co z tymi ostatkami.Może na prv czy telefon,ale fajnie by do środy czy czwartku wiedzieć co i jak.Jak ktoś ma pomroczność jasną po sobocie to mogę przypomnieć wstępne ustalenia poza forum ;) Jakieś przebłyski świadomości mam i zdanie podtrzymuje :) Szczegóły prv/tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wiosna Panowie , wiosna ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Bociana widziałeś ? To czarne to nie bocian tylko syryjczyk,też z afryki tyle że nie pod ochroną. Edytowane 9 Lutego 2016 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie,nie obracam się w takim towarzystwie wybacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi