Wróbelllo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://allegro.pl/suzuki-sv-650-s-radom-leovince-i4203023845.html Jak by kogoś znajmy szukał moto cena ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://allegro.pl/suzuki-sv-650-s-radom-leovince-i4203023845.html Jak by kogoś znajmy szukał moto cena ostateczna.Gdzieś za granicę uciekasz?? Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Do Niemiec uciekam na Bawarię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) gdybyś słyszał że szukają chłpopaków do testowania BM-ek to daj znać ;) no i powodzenia! Edytowane 8 Maja 2014 przez Carlon Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak będę wiedział cokolwiek to dam znać bo będę w BMW pracował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wróbello chyba się mijalismy dzisiaj na starokrakowskiej? Poznaję maszynę kolor charakterystyczny Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No no no kolor charakterystyczny bo dwu kolorowa pisanka. A co do mijania to raczej tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak będę wiedział cokolwiek to dam znać bo będę w BMW pracował :) Heh tak strzeliłem.. robota marzenie jeśli w dziale moto. Twoja sv wygląda na zadbaną sztukę, zawsze miałem ślinkę na widlaka, niestety już kupiłem drugie moto inaczej pewnie teraz dobijali byśmy targu. Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W dziale moto to marzenie straszne. Ale zobaczymy jak to będzie jestem dobrej myśli ale na furkach to też nie będzie co marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jutro w Opocznie.... http://www.striders.pl/ Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 w pk 3 regulaminu zastrzegli, że tylko na jednym gazie wpuszczają - moim zdaniem dyskryminancja :wacko: Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No właśnie dyskryminacja.Ja nie nadaję się nawet jako pasażer.Może do wieczora puści.Tyle że jak mawiał B.Łazuka,Nie pozwól by kac wyprzedził klina.Zapraszam na kawę jak wrócicie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No dzięki może pod koniec czerwca się uda wpaść na stare śmieci ...bez rodzinki będę to może zrobimy jakiś wieczorek...z piątku na wtorek. W każdym razie czuję się zaproszony. Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Byłem przypadkiem w opocznie. Wiele to się tam nie działo... Ale w sumie byłem już po całej tej paradzie Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzisiaj oficjalne otwarcie InterMotors, Miła 17 - towaru od cholery i ciut na półkach, szczególnie ubrań, kasków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi