jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :wink: Ja właśnie zaczynam czuć brak alkoholu we krwi, albo jakoś tak czy coś. Balecik udany, ale przyłączam się do propozycji - balety na łykenda! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) jak wam sie podoba mój nowy avatarek? nazwałem go "wielebny Xylo" :wink:Przecież cały czas go miałeś? Raczej wielebny Żylo :icon_evil: Edytowane 25 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Xylo, pamietasz imiona :notworthy: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 rano nie pamietałem nawet własnego ale zaczynam sobie przypominac Ka..... oj Iwonko :notworthy:no tak rano nic chyba nie pamietales bo spales ptaszku.... do roboty a nie lenic sie, jak sie bawic jest kiedy to i pozniej obowiazki tez trza spelnic;) :buttrock: xylka nastepnym razem nie wymigasz sie nu nu nu zadny brzuszek i glowka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A może następnym razem zrobimy "niespodziankę" moderatorowi i nawiedzimy jego pizzerie na ustroniu :D :icon_mrgreen: Podobno piwko jest, pyszna pizza, tylko czy nas wpuści :banghead: :icon_biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 odpowiednio wcześniej ustawie ochrone :buttrock: a tak poważnie to oczywiście zapraszam :crossy: szkoda że ogródek już zwinąłem bo fajnie jest sobie na ogródku posiedzieć no i nasze maszyny popatrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ale mysle ze jakis mini ogrodek to bys jeszcze rozstawil chyba nie np na sobote... to zamiast na JET przed wypadem to bysmy sie u Ciebie w pizzerii spotkali i popatrzyli na maszyny... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) popatrzec nie zaszkodzi ale ja to bym tez cos zezor ;) o w modre jeza napisąłem na profilu małzonki - to byłem ja Xylo Xyloniusz Edytowane 25 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Cytat(KrzysiekZet31 @ 25 październik 2007 - 17:19) pewnie ze tak, bo na tygodniu to troszke lipa, rano do pracy myslalam ze umre ups wybacz to nie moje konto hihihiih ale tak jakos wyszlo samo:) to mialo byc do PESTKA :biggrin: :clap: No to juz dwie Panie podszywaja sie nam pod swoich mezczyzn.Peny, pierwsze zadanie dla Ciebie, zrób z tym pozadek!! :crossy: PS. Macie namiary na nowego wlasciciela? Zagadnal ktos o stronke... eee o co ja pytam, przeciez widze ze rura byla najwazniejsza ;) popatrzec nie zaszkodzi ale ja to bym tez cos zezor :biggrin: o w modre jeza napisąłem na profilu małzonki - to byłem ja Xylo Xyloniusz :biggrin: No niezle jaja... Peny, moze jednak daj se spokoj z tym pozadkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Cytat(KrzysiekZet31 @ 25 październik 2007 - 17:19) PS. Macie namiary na nowego wlasciciela? Zagadnal ktos o stronke... eee o co ja pytam, przeciez widze ze rura byla najwazniejsza :( :buttrock: No niezle jaja... Peny, moze jednak daj se spokoj z tym pozadkiem :crossy: A właśnie mam, pytałem i coś mi odpowiedział, chyba był zadowolony ale nei pamiętam :rolleyes: :wink: tel. 513 562 553 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Peny, "żądamy porządku" !!! :) no właśnie, korzystanie z cudzych kont i podszywanie się pod innych forumpowiczów jest zakazane.... tak jak i oszukiwanie wieku... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 to jak ludzie, ryzykujemy lekko i umawiamy się w weekend na jakieś śmiganie :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja bym sie pisal okolo poludnia max do 14 jak nie bedzie padalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jak najbardziej tak. jesli by bylo znosnie to ok poludnia mozna wyskoczyc gdzies na 2-3godz bo cos czuje w gaciach ze w tym roku to bedzie ostatnia szansa!!!!!!!!!!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Czyli jutro zbiórka o godz. 12 na stacji JET standardowo rozumiem, kto jeszcze chętny :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi