skilos Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jutro jestem w domu.jak by co to dzwoń.Nr telefonu w profilu.Pancurowi forum się pomyliły , miało być na "randka" :icon_mrgreen: miss click :icon_razz: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 po prostu mam klucz do świec o jakim Piotrek mówił, a tobie jak to się mówi "głodnemu zawsze chleb na myśli " tylko czemu panów zaczepiasz ?chciałem zauważyć że kawa spadła w notowaniach mimo że już nie moja. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 po prostu mam klucz do świec o jakim Piotrek mówił, a tobie jak to się mówi "głodnemu zawsze chleb na myśli " tylko czemu panów zaczepiasz ? chciałem zauważyć że kawa spadła w notowaniach mimo że już nie moja.Pancur na randkę z wiatrem zawsze chętnie ja z Tobą polecę :crossy: :buttrock: Ale czyżby Kawasaki całkiem już poszła i nie masz na czym. Ładny motor szybko poszedł, szkoda jej trochę :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pusto w garażu.Wczoraj całe popołudnie na zwiedzaniu okolicy nie wspomnę o godzinach w internecie.Kaca brak mimo że powrót ok pierwszej i jak by ktoś śmigał to telefon i do mnie na kawę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No zaraz wyprowadzam moto...Wczoraj całe popołudnie nie zsiadłem :) Bajeczka, brakowało mi latania po winklach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Jak nie znalazłeś tego klucza to ja mam, a widze że blisko mieszkasz ode mnie. Ja mieszkam w Kotarwicach. Numer też w profilu Edytowane 23 Marca 2014 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzięki, juz zmieniłem ;) Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pewne zmiany nastąpiły ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Pewne zmiany nastąpiły ;) Ale jakie pozytywne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ooo honda super sprzęt. Tez sie za takim rozglądałem, ale trafiło się pewne gpz to jeżdżę. Gratuluje! Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na GPZ-ach pomykaja moi bratankowie z Trablic. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Chyba znam, i jeśli tak, to mogą już nie mieć swoich gpz. Jeśli o tych samych osobach mówimy. Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertno Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gratuluję zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gratulacje Pancur , niech Ci sie ta Honda sprawuje i przynosi frajdę z jazdy :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja tez gratuluje Deauvilla.........wreszcie dzisiaj i ja wsiadłem, 270km się nawinęło w zimnie i deszczu ale i tak super.......... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi