KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) nareszcie powrocilem z otchlani!oj ciezko bylo... zgadnijcie czy poszdlem dzisiaj do pracy....a tam szwedzi na mnie czekaja :biggrin: ale imprezka przednia, tylko prosze nastepnym razem nie dajcie mi tak duzo picno chyba ze to bedzie w piatek lub w sobote hehe Edytowane 25 Października 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A i trzeba przeprowadzic akcje : ELA NA MOTOR!!!! Nie moze sie dziewczyna marnowac! Jestem za... ja tez mam wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Iwona vel Kaska i Krzysiek ---szacun i żółwik za spiewanie!!! mam nadzieje ze nikt tego nie nagral :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 cześć Chłopcy! Witamy wsród trzeźwych!! :biggrin: muszę przyznać że Szczeniak trzymał się dziś rano Bardzo ok!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 I tu sie Krzysiu mylisz , mam nagranie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 witam wszystkich - mam nadzieje ze Panowie sa w calosci sprawni, bo Zet to heheheheh.... a ja ledwo zylam w pracy buhhaaaha, a teraz ide na rosolek - zyczcie mi smacznego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 witam wszystkich - mam nadzieje ze Panowie sa w calosci sprawni, bo Zet to heheheheh.... a ja ledwo zylam w pracy buhhaaaha, a teraz ide na rosolek - zyczcie mi smacznego :icon_mrgreen: ale "Kaska" juz rosolek konczy, pifko sie chlodzi i bedzie lepiej (ufff) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tak!Trzeba nareszcie coś zjeśc! Smacznego kala. Xylena kiedy dacie zdjęcia ? :icon_mrgreen: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 I tu sie Krzysiu mylisz , mam nagranie !nie rosprzestrzeniaj prosze !moze najpierw przesluchajmy spokojnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No prosze :notworthy:Widze ze mnie sporo ominelo... :crossy:Mam nadzieje ze w ktorys weekend bedzie dane mi nadrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 pewnie ze tak, bo na tygodniu to troszke lipa, rano do pracy :notworthy: myslalam ze umre :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 pewnie ze tak, bo na tygodniu to troszke lipa, rano do pracy :crossy: myslalam ze umre :bigrazz: ups wybacz to nie moje konto hihihiih ale tak jakos wyszlo samo:) to mialo byc do PESTKA :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Xylo to jak ten kamil ma na imię :icon_mrgreen: :icon_razz: Imprezka naprawdę była niezła, tylko następnym razem musimy koniecznie w weekend się umówić, więcej osób będzie mogło przyjechać no i nie możemy wypuścić tak wcześnie moderatora :biggrin: Peny żałuj że nie zostałeś dłużej :icon_razz: Następnym razem przychodzę pieszo :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Karlo... jak to Xylo mówi... - w porę podwinąłem ogon... oczywiście trzeba to powtórzyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 balanga balanga!!!!!taka impre trzeba powtorzyc koniecznie!!!!!!!!! ale nie w srodku tygodnia bo nam urlopow na zadanie zabraknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cale szczescie ze ja tych frytek nie rabalem tylko nastawilem sie na konsumpcje napojow!!!!!!pozdro dla wszystkich i do nastepnego!!!! a w sobote ma swiecic slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi