bellka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Styka ! bo pić trza umić! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Dzis... - to czemu ja nic o tym nie wiem? - to ja Tu ... kurcze przy necie a WY tam...? Wiem,że nie jestem z Radomia ale... (szkoda gadać) :icon_eek: :biggrin: :banghead: Pozdrawiam i życzę miłego i lekkiego... :cool: poranka :wink: PS. no cóż nie wszystkim było dane... No miałeś być i ........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) :icon_eek: no właśnie bo wódka była ciepła! ps. Właściciel baru poszukuje:rurymuszli klozetoweji ławki :biggrin: Edytowane 25 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) :icon_eek: Xylo jest nieczynny..... bedzie pózniej :biggrin: Dzieki wszystkim za miłe spotkanko, motocyklowa brac radomska rosnie w siłe!!!Zrobilosmy niezłą rozpierduche :banghead: żożo po co to brałeś? teraz mamy lokal spalony... Zdjecia obejrzałam jeszcze przed pracą ...jest co ogadac.... Edytowane 25 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :bigrazz: Czyżby Xylo zaliczył reset systemu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :wink: Najlepiej jak sam sie wypowie , ale z natury o tej godzinie nie wstaje... :bigrazz: jak spi to nie jest głodny.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 pewnie prowadzi rekonstrukcje wydzarzeń na podstawie zdjęc :bigrazz: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :clap: Przemek miałes byc! piszemy i piszemy o imprezie a ty co? spałes? Miklas i Astarte Zagrad normalnie karniaki !!!!----pilismy za was ale ile mozna.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 siema pijaki :clap: :bigrazz: macie linka do wczorajszych wydarzen:http://picasaweb.google.pl/PiotrekJupik/NightRider bylo fajno ale nastepnym razem moze byc jeszcze tylko lepiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :bigrazz: w mordę misia :banghead: Xylo wstawaj dawaj i swoje foty :clap: no chyba już uwolniłeś pawia :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tak sie nasze panie wystrzegaly tej rury... A tu prosze rura miala najwieksze powodzenie, co widac na zalaczonych obrazkach... Styka ! bo pić trza umić! Nastepnym razem dasz mi kilka cennych wskazowek, poki co ide szukac gozdzikowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no widzę że się działo :clap: mam nadzieje że właściciel doszedł już do siebie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) :biggrin: własciciel nas zapraszał cześciej!!!! chyba tance na rurze i karaoke mu sie spodobało, a swoją droga Iwona vel Kaska i Krzysiek ---szacun i żółwik za spiewanie!!! A i trzeba przeprowadzic akcje : ELA NA MOTOR!!!! Nie moze sie dziewczyna marnowac! Edytowane 25 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) co jak co ale najlepiej napastowali rure Xylo i Krzysiek :biggrin: panie sie przy nich chowaja :biggrin: Edytowane 25 Października 2007 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No miałeś być i ........?No miałem... ale po służbie musiałem wrócić do Opoczna - (troszke córcia mi się pochorowała) :crossy: Przemek miałes byc! piszemy i piszemy o imprezie a ty co? spałes? Miklas i Astarte Zagrad normalnie karniaki !!!!----pilismy za was ale ile mozna.... :biggrin:Z góry dziękuje,że piliście za nas - może dzięki temu moja córcia szybciej wyzdrowieje :biggrin: Szkoda,że nie dałem rady podjechać - ale obiecuje,że następnym razem nie nawale :crossy: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi