Dominik D. Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Bede na 99%! :icon_mrgreen: Witam nowe forumowiczki! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 aaaa witanko Kaska, zadna tajemnica hehehehe matematyczny postrach szkoły integracyjnej.....co wygrałem za odgadniecie? :) Xylo, byle bardzo blisko :)Wszystko sie zgadza oprocz Imienia :icon_mrgreen: Podpowiem (Iwona) tylko ciiiiiii wiec dozo na :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 orzeszkurde w morde pamieci do imion nie mam .... :icon_mrgreen: sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Czy ktoś reflektuje na weselną :icon_mrgreen: Bo mi zostało jeszcze pare flaszek :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ostatnio bardzo uważnie oglądam prognozy pogody i według "mądrych głów" mamy szanse pojeżdzić jeszcze razem w najbliższy weekend :biggrin: Mam nadzieję że prognoży się sprawdzą i wypali jeszcze jakaś przejażdzka :buttrock: Będą chętni :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 zaczyna się... a miało być grzeczne spotkanie przy kawie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Xylo, byle bardzo blisko :)Wszystko sie zgadza oprocz Imienia :icon_mrgreen: Podpowiem (Iwona) tylko ciiiiiii wiec dozo na :flesje: nu nu nu nie łądnie tak podpowiadac :) orzeszkurde w morde pamieci do imion nie mam .... :) sorki witam was ptaszki:) wybaczam wam te malutka pomyleczke, tescic nie przeszedl - byla podpowiedz a ten kto podpowiedzial bedzie dzisiaj mial poscik wieczorkiem heheheh..... no to dzisiaj pijemy panowie i panie ... do wieczorka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 pewnie, że będą... piątek i sobota do wieczora bo później mam wesele...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) w Radomiu to wesele??? my idziemy do Olki... Edytowane 24 Października 2007 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Gratuluje Peny objętej funkcji MODERATORA Naszego Forum :icon_twisted: Hallo Peny - musisz udzielić przynajmniej wzrokowego upomnienia kolegą z Radomia -bo nikt tu nie zagląda... Przynajmniej od kilkunastu godzin... - może jutro będzie lepiej :cool: Opoczno POZDRAWIA Radom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie zaglądają bo siedzą (albo może już leżą) w Night Riderze. Też bym tam był - niestety life is brutal :icon_mrgreen: no i nie jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dzis... - to czemu ja nic o tym nie wiem? - to ja Tu ... kurcze przy necie a WY tam...? Wiem,że nie jestem z Radomia ale... (szkoda gadać) :cool: ;) ;) Pozdrawiam i życzę miłego i lekkiego... :flesje: poranka :wink: PS. no cóż nie wszystkim było dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no wróciliście??? - zaczynam się o Was bać... szkoda, że nie mogłem zostać dłużej ale mam nadzieje że następnym razem nbedzie okazja na dłuższe posiedzenie... moje moderatorowe piwo jak najbardziej obiecuje wszystkim :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Było zajebiście! Ale nigdy więcej na tygodniu!!! :icon_eek: Ludzie meldowac się! Xylo i Jupik-dawajcie zdjęcia-poprawimy sobie humor z rana :biggrin: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Kto podal ciepla wodke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi