KrzysiekZet31 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 wow, coraz wiecej kobiet ;)moja zona tez musi zalozyc konto!dozo jutro!!! namowiliscie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Powiadomiłem o spotkaniu chłopaków z jedlnii letnisko, prawdopodobnie też wpadną :lapad: Witaj Bellka na forum :biggrin: dobrze że nas coraz więcej :buttrock: p.s ktoś z Was ma zamiar przyjechać na moto ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 moze zachęcimy te które boją się zaufać swoim facetom i ich rumakom :lapad: :biggrin: i dac sie poddac motocyklowemu szaleństwu... :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Tylko nie za bardzo Peny ;) Gratuluję nowej roli :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Powiadomiłem o spotkaniu chłopaków z jedlnii letnisko, prawdopodobnie też wpadną :lapad: Witaj Bellka na forum :clap: dobrze że nas coraz więcej :buttrock: p.s ktoś z Was ma zamiar przyjechać na moto ;) ja niestety puszką albo mnie ktoś przywiezie. PS. Mam pytanie czy te rurę na środku sali można czymś zasłonić??? bo jak to moja kobieta zobaczy to mnie więcej na taki wypad nie puści... może jakąś choinkę z tego zrobić... święta się zbliżają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 :buttrock: brawisimo Peny, tylko nie krzycz na nas bardzo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) ja niestety puszką albo mnie ktoś przywiezie. PS. Mam pytanie czy te rurę na środku sali można czymś zasłonić??? bo jak to moja kobieta zobaczy to mnie więcej na taki wypad nie puści... może jakąś choinkę z tego zrobić... święta się zbliżają :lalag:Peny jasne że można - inną babeczką :banghead: Jest propozycja programu artystycznego w czasie impreSki - Miss Motocyklistek w tańcu na rurze. Kto jest za - ja :bigrazz: :buttrock: Edytowane 23 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Peny jasne że można - inną babeczką :banghead: Jest propozycja programu artystycznego w czasie impreSki - Miss Motocyklistek w tańcu na rurze. Kto jest za - ja :bigrazz: :buttrock: Jojo...ja juz sobie nagrabiłem u żeńskiej części forum... teraz widze Ty zaczynasz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jojo...ja juz sobie nagrabiłem u żeńskiej części forum... teraz widze Ty zaczynasz :buttrock:Peny ja myślę że kobiety lubią być podziwiane, oklaskiwane i takie tam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Karlo, JoJo, Jupik, Xylo, Xylena, Krzysiek i kobieta, Styka z kobietą, Bellka, Szczeniak, Janciownik (może), paru chłopaków z Jedlni (może) no i ja i chyba z kobietą (jestem jeszcze w trakcie tlumaczenia, że ta impreza to w lokalu po remizie strażackiej - stąd ta rura od sufitu do podłogi...) ok 14 osób...:banghead: + Astarte i Miklas ok 16 osób...:buttrock: Edytowane 23 Października 2007 przez Peny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jak się uda to ja z Miklasem także się pokażemy... taksówką oczywiście... bo byłyby kłótnie kto ma nie pić :) :) Do zobaczyska :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 jeeeeeeeeeeeeest. nareszcie zalogowalem sie . oczywiscie tez bede ale moja Bellka potwierdzila wczesniej. nie mogla sobie odmowic tej rury!!!!!!!!!!!i oczywiscie chmielinki. !!!!!!!!!bedzie sie dzialo......... do zobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ciekawe czy poznacie kto ja jestem :buttrock:dla ulatwienia - Yamaha XJ 600 Sdo zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ciekawe czy poznacie kto ja jestem :biggrin:dla ulatwienia - Yamaha XJ 600 Sdo zobaczenia jutro!Jak kto? To Ty przecież :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ciekawe czy poznacie kto ja jestem :biggrin:dla ulatwienia - Yamaha XJ 600 Sdo zobaczenia jutro! jest od marca 2006 roku...przebieg - 1... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi