aarrkk Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Oni by dali radę #! !!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No ja wczoraj czekałem że na KTM-ie ktoś wpadnie tylko po tego whiskacza.Było fajnie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mieliśmy plan żeby zajechać ale jak o 20-tej odebrałem Xylene z uczelni (a była tam od 7 rano) to nie miałem sumienia.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Innom razom ;) było miło.Pogadalim,popilim. Małżonki sie zintegrowały,my również i o to chodzi. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie wiem czy jest jakiś sens z mojej strony się integrować, bo coraz częściej myślę o emeryturze motocyklowej... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ty myślisz o emeryturze wcześniej niż ja wróciłem do motocykli ? Poza sezonem miło czasem powspominać wypady czy pogadać o tzw dupie Maryni.Z tymi co się zrobiło te kilka wypadów znajomość cementuje, a inni mogą się przekonać czy jest sens z nami jechać Może tylko szlaki sanktuariów robimy,albo zaszywamy się na kampingu i gorzała przez 3 dni ? :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 TiTi nie pie**ol głupot, zaczniesz teraz marchewke pod balkonem uprawiać??? Natury nie oszukasz, musisz pić i musisz zapier......... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Gdyż lubię zapier....ć :rolleyes: Ale mam lalunię, zapomniałeś :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 no i co? ja tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Ponoć dwa koła to nie cztery .Też z chęcią dosiadł bym jakiegoś Patrola i po błocie pośmigał.Na dyskoteke w Maliszewie czy Błotnicy się nie wybieram to nawet złomboli swoich nie myję za często, a tam i polonia caro to już lalunia /podobno/ to przy takim aucie to i dla emeryta majtki przez głowę mogą zdjąć ;) tyle że już ciut przyrdzewiałe. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 o a mnie nie bylo a widze integracja udana, postaram sie nastepnym razem załapac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Xylu a widziałeś naszą nową wizytówkę.... Fajny motorek, co nie... :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 hehehe motorek wygląda znajomo........Macie chociaż jedną część do niego u siebie? Skoro sie znalazł na wizytówce to powinno zobowiązywac do czegoś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A co Ty masz tam za wynalazki :icon_razz: Filtr oleju HF 204 na półce, klocki przód MCB 671 albo MCB 595 LUCASA na półce, płytki zaworowe śr 25 po kieszeniach mi się szwędają, akumulator YTX20L-BS mogę mieć w przeciągu godziny... :icon_razz: Części jak do Hondy czy Kawasaki :buttrock: Jak będziesz cóś potrzebował wiesz jak mnie znaleźdź :ph34r: A tak w ogóle to który masz model ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 czarny, ja mam czarny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi