Titi Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jutro czynne? Od 9.00 do 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Chyba mnie łeb napier.... skończyło się o 3 nad ranem....Aż musiałem zmienić grajka bo nie dawał rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 widze ze gruuubo bylo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wódki w knajpie zabrakło, musieliśmy z Immim zaopatrzenie na stacji benzynowej pod dworcem robić...Ale dość spokojnie, pogotowie tylko raz było wzywame :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to tak późno zamkneła ? W Katakumbach koncert pierwsza liga i niestety wódki tez nie brakowało .Myślałem że skończy się wcześniej ale wyszliśmy po 23 a mówiłeś że zamyka bude o tej godzinie to nie wracałem. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Hehe widze nie marnowaliscie weekendu:) Titi wydaje mi sie ze to jest żarowka h4 ale jutro bede wiedzial na 100% to jak jutro mialbym chwilke to podskocze a i jak o jakim motocyklu mi mowiles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Honda Magna 700...Bardzo wygodne wozidło... to tak późno zamkneła ? W Katakumbach koncert pierwsza liga i niestety wódki tez nie brakowało .Myślałem że skończy się wcześniej ale wyszliśmy po 23 a mówiłeś że zamyka bude o tej godzinie to nie wracałem. My wyszliśmy około 3-ciej ale tam jeszcze kilkaosób zostało...A koncerta to sobie zrobiliśmy sami i dziwne bo mnie tylko Immi próbował wygonićzza parapetów znaczy reszcie się chyba podobało, ale skład był nawalony, a ja nie miałem odsłuchów więc sam siebie ie słyszałem...Było nieźle :biggrin: :wink: UWAGA! Mam dziś dobry humor ogłaszam promocję na oleje MOTULMOTUL 10W40 4T 5000 4 litry za 120 złMOTUL 10W40 4T 5100 ester 4 litry za 132 złPromocja ważna do końca dobrego humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Koledzy nie orientujecie się czy w Radomiu sprawdzi mi ktoś czy mam prostą felgę, ew. ją wyprostuje? MOTUL 10W40 4T 5100 ester 4 litry za 132 złPromocja ważna do końca dobrego humoru... Tak na marginesie to gdzie ta promocja ?http://allegro.pl/motul-5100-10w40-4l-filtr-gratis-rok-2012-i2748274303.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jaki humor taka promocja :wink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Skąd oni biorą ten olej że w takich cenach sprzedają :blink: Ja dałem cenę poniżej Radomskich hurtowni... :rolleyes: A tak w ogóle proszę mi nie psuć humoru z samego poniedziałku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ktoś pisał by się na spotkanie "opłatkowe" 22.12 lub noworoczne 5.01 w Katakumbach ? Można zaklepać miejsce i każdy płaci sam za siebie ew pogadam co by zaoferował za 50-60 zł od kasku,Kwota nie kosmos do przełknięcia myślę.Pisać sugestie i ew nick i datę .Przeważy ilość na dany termin . Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja na pewno mogę pisać się na spotkanie Noworoczne, czyli 05.01.22. Mam zjazd(edukacja i takie tamm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie wiem skąd biorą ale jest taniej i to z filtrem i przesyłką :) Wracam z zapytaniem, czy nie orientujecie się czy w Radomiu sprawdzi mi ktoś czy mam prostą felgę, ew. ją wyprostuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Po świętach niby plus bo nie będą marudzić że w adwencie popijamy :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeśli w normalnym sklepie ten olej kosztuje 170 zł w Radomiu w hurtowni trochę mniej...To ja nie będę testował go na swoim motorku, gdyż ta cena jest zbyt atrakcyjna jak na mój gust i jakoś mi się kojarzy dziwnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi