Maniek Srad Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Podepne sie robilem u pszczoly kat a nie mam nic do goscia brchty bajera itp tlumaczy nawet duzo ale jednak za malo dla tego co naprawde noe mial stycznosci z moto O Gepardzie wiele slyszalem czy to by bylo a b c odradzam ten system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kwestia instruktora chyba. Teraz w Gepardzie uczy kolega który uczył moja żonkęmał i zdała za I razem.Z rego co wiem jednak chyba 100 zł więcej trzeba do kursu teraz jeśli jazdy u niego.Andrzej Szymański. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak ja robiłem A w gepardzie to instruktorem był Jarek, emerytowany wojskowy. Kolo zajebisty ale niestety sprzęt do nauki to była czysta żenada. Jak GN125 dawał jeszcze radę to CBF'ką którą kupili nie puściłbym nikogo na plac manewrowy o ulicy nie mówiąc. Moja jawka z 76 roku jest w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja tam mam miłe wspomnienia.Na jazdy poszedłem raz.Egzamin lajt,mimo że egzaminator miał kaprys rozbujać WSK-ę do III,a ona już na II dostawała zadyszki.Plac z górki i jakoś poszła:D I to nie tak dawno bo ledwie 30 lat temu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja będę zdawał 27 października praktyczny , teoretyczny poszedł za pierwszym razem i z praktycznym mam nadzieję że będzie tak samo , a kurs robię wL-EFEKCIE , jest spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Trzymamy kciuki za ten egzamin. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Znaczy się nie poszedł egzamin skoro sie nie chwali czy jak ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 nie poszedł , :banghead: , wkrótce drugie podejście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A co zrobiłes zle przy pierwszym podesciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 na ósemce wyjechałem za linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 prawodawcy poj**ani są i tyle. Cały ten system egzaminacyjny jest stworzony wiecie po co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Być może tak jest ale moim zdaniem teraźniejsze egzaminy (praktyczne) nie są tylko do zarabiania kasy.Zadania egzaminacyjne (ósemki, slalomy, hamowanie awaryjne) pozwalają zweryfikować przyszłego kierowcę czy opanował podstawy jazdy motocyklem czy nie.Czyli lepiej nie zdać na placu manewrowym niż na trasie. W tej chwili motocykl do nauki jazdy ma 78 koni i waży 200 kg. Ponieważ często jeżdżę na plac manewrowy to widzę gości których instruktor boi się wsadzić na XJ bo nie potrafią zapanować nad 125 - ką. Oczywiście stres przed egzaminem też robi swoje - można polec na prostych zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak tam film Harnaś ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) No powiem Ci że zmusza do refleksji. Film zaj...sty. Już odkładam kasę na przyszły rok :) Aaaaa..... Dobra, rozumiem o co pytasz - jutro Ci przywiozę płytkę :wink: Edytowane 9 Listopada 2015 przez harnas60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 a jaki film można wiedziec? Głęboko w gardle 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi