Skocz do zawartości

PIERDOLNIK - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie...

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba przez ponad tydzień nie zaglądałem na F.M., bo takie tam różne... (długo by...), no i mało brakowało bym przegapił spotkanko w Night Riderer'rze, i to całkiem niedaleko od mojej parceli. W dniu wyborów zgłaszam swoje poparcie dla idei utworzenia forum radomskiego..... a właściwie to ono chyba już powstało....tylko koniecznie trzeba go rozwinąć (niekoniecznie z haftowanymi plecami - w nawiązaniu). W końcu śmiga nas troche po metropolii i okolicach i warto sie poznać, żeby przynajmniej wiedzieć komu sie macha.... A może właśnie jakiś znak rozpoznawczy dla odmiany na froncie, żeby było widać z przodu.... :clap: Przy okazji - może to nie całkiem temat na to forum, ale informuje, że 11 listopada (podobno bez względu na pogodę) są zawody Enduro na dołach w Cerekwi. W ostatnią niedzielę były dni otwarte KTM i też dowiedziałem się po fakcie - strasznie żałuję....

widzę że coraz więcej ludzi tu zagląda, no no w "kupie" lepiej :) a dni otwarte KTM-a były na torze w Pionkach u Rafiego.

Właśnie wypadamy po moto dla Jupika - trzymajcie wiecie co :crossy: to we środę będziemy opijali wiecie jak :buttrock:

pogoda typowo motocyklowa:) chyba na głosowanie pojade moto. szkoda ze nie na POLSKIEJ PARTI MOTOCYKLOWEJ.

no tego nowego intruza nie sposób nie zauwazyc:) widzialem go pare razy na ustroniu. a raczej slyszalem. nie wiem co mu lepiej wychodzi to jak wygląda czy to jak go slychac:)

Nowke bialego intrudera tez ma szczeniak... ale to chyba nie o tego chodzi :icon_biggrin:

Powiedzcie czy ktos juz byl na bro w Night Rider? Mialem byc w sobote ale zmienily sie plany :-D

Jupik napisał:

koledzy trzymajcie kciuki za jutro!!! oby wyprawa byla owocna i zakonczyla sie powrotem z moto :smile:

pamietajcie, bedzie moto to bedzie kolejeczka w NightRider :lalag:

pozdrawiam

koniecznie fotki gdzies zapodaj!

a kolejka? why not :bigrazz:

A ja mam piękną VIRAŻKE i i co ... nikt się nie zachwyca?

:eek: :) :eek:

:) wersja USA i to w orginale... a rocznik... mało takich zostało... :)

no nic... nikt nad starociami się nie rozczula :notworthy:

a szkoda... bo to klasyk... :notworthy:

:-(

Edytowane przez przemek3578

Jupik napisał:

koledzy trzymajcie kciuki za jutro!!! oby wyprawa byla owocna i zakonczyla sie powrotem z moto :eek:

pamietajcie, bedzie moto to bedzie kolejeczka w NightRider :D

Jupik gratuluję zakupu 2 kółek :eek: :) Im więcej nas tym lepiej :)

Co do NightRider to trzymamy Cię za słowo :notworthy:

p.s kiedy jezdzimy :notworthy: :)

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

przemek3578 napisał:

A ja mam piękną VIRAŻKE i i co ... nikt się nie zachwyca?

:eek: :icon_mrgreen: :eek:

:crossy: wersja USA i to w orginale... a rocznik... mało takich zostało... :icon_biggrin:

no nic... nikt nad starociami się nie rozczula :banghead:

a szkoda... bo to klasyk... ;)

:-(

ja sie zachwycam bo mam taka tylko belgijską wersje :)

pestek napisał:

Bedzie albo i nie...

Wlasnie sie dowiedzialem ze Night Rider zmienil wlasciciela, proponuje komus podjechac i zapytac co teraz planuja z tym klubem...

no rząd się zmieniłale żeby od razu właściciel????? no ale trzeba to sprawdzić :notworthy:

Xylena napisał:

aaa Zagrad to ty latasz tym nowym intruderem? Tak pytam z ciekawosci bo mi sie juz na oczy rzucił pare razy....

Eeee tam...zaraz nowym :banghead: ...u mnie w garażu to on jest nowy, bo jeszcze niedawno go tam nie było, a tak w ogóle to maszyna pełnoletnia jest i właśnie zacząłem działania renowacyjne, tak że jest już częściowo zdemontowany i w tym sezonie chyba już nie polata.

MOTO ZAKUPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na wstepie uklon i podziekowania w strone Jojo i Xylo, dziekuje chlopaki za pomoc :D , jak rowniez dzieki dla WSZYSTKICH zaangazowanych w ten zakup i dzieki dla Arka (pomoc w sprawach technicznych;) ) :icon_mrgreen:

foty jeszcze teraz mozecie zobaczyc na aukcji bo chyba jeszcze nie jest wycofana, a na foto po zakupie trzeba poczekac jeszcze troszke :flesje: wszucam linka do mojego moto :flesje:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M542512

PS. i nie obeszlo sie jednak bez jezdzenia po placu przy przestawianiu moto, dostalem pozwolenie od "straznika" a wrecz nakaz, ze jak to zakupiony i nie odpalic nawet :D

zakup mysle ze jest jak najbardziej udany, zreszta oblejemy-pogadamy-oblejemy-pogadamy... :icon_mrgreen:

teraz juz oficjalnie ZAPRASZAM w srode do Night Ridera na browarowa kolejke, tylko kwestia dogadania jakiejs optymalnej godziny dla wszystkich, 18 Wam pasuje wstepnie???

Jupik napisał:

Na wstepie uklon i podziekowania w strone Jojo i Xylo, dziekuje chlopaki za pomoc :P , jak rowniez dzieki dla WSZYSTKICH zaangazowanych w ten zakup i dzieki dla Arka (pomoc w sprawach technicznych;) ) :smile:

foty jeszcze teraz mozecie zobaczyc na aukcji bo chyba jeszcze nie jest wycofana, a na foto po zakupie trzeba poczekac jeszcze troszke :) wszucam linka do mojego moto :D

PS. i nie obeszlo sie jednak bez jezdzenia po placu przy przestawianiu moto, dostalem pozwolenie od "straznika" a wrecz nakaz, ze jak to zakupiony i nie odpalic nawet :D

zakup mysle ze jest jak najbardziej udany, zreszta oblejemy-pogadamy-oblejemy-pogadamy... :lapad:

teraz juz oficjalnie ZAPRASZAM w srode do Night Ridera na browarowa kolejke, tylko kwestia dogadania jakiejs optymalnej godziny dla wszystkich, 18 Wam pasuje wstepnie???

Jupik moje gratulacje, moto wygląda na naprawde zadbane i to 110 koni...................... no no :) mi pasuje 18 tylko, że będe miał tylko godzinę na wypicie piwka :) ale oczywiście będe

Jupik napisał:

Na wstepie uklon i podziekowania w strone Jojo i Xylo, dziekuje chlopaki za pomoc :P , jak rowniez dzieki dla WSZYSTKICH zaangazowanych w ten zakup i dzieki dla Arka (pomoc w sprawach technicznych;) ) :smile:

foty jeszcze teraz mozecie zobaczyc na aukcji bo chyba jeszcze nie jest wycofana, a na foto po zakupie trzeba poczekac jeszcze troszke :D wszucam linka do mojego moto :D

zakup mysle ze jest jak najbardziej udany, zreszta oblejemy-pogadamy-oblejemy-pogadamy... :lapad:

GRATULUJE!!! :)

:) :) :D