Aśka Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 jak w temacie. zna ktos może jakiegoś taniego tłumacza? z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Tłumaczyłem u nich dokumenty auta. Niestety nie pamiętam jak wyglądało to cenowo. Lehr-Spławiński Piotr, dr. Tłumacz przysięgły jęz. niderlandzkiego tel/fax. 0 22 838 80 8801-003 Warszawa, al. Solidarności 82a lok.1pow.Warszawa, woj. mazowieckie[email protected]- godziny otwarcia:poniedziałek - piątek: 9-18sobota: 10-15 Edytowane 16 Października 2007 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Moze zajrzyj tu, maja tez tlumaczy j. niderlandzkiego: http://www.forumtlumaczy.pl/rekomendacje.html (Teraz trzeba chyba sie logowac, zeby moc przegladac profile.) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 dzięki Panowie :) ale intryguje mnie czemu temat został przeniesiony akurat do.... Zlotów... hmmm... niezbadane są wyroki modów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Proponuję również stronę Ministerstwa. tu znajdziesz tłumaczy, którzy znajdują się na liście i posiadają nową pieczęć (czyt. uprawnienia) http://tlumacze.ms.gov.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 generalnie tłumaczy to ja kilku w okolicy namierzyłam, ale problem polega na tym, że miło byłoby znaleźć takiego, który nie wyczyści mi konta za te kilka stron tekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Aśka zadzwoń i spytaj, czy zrobi tłumaczenie za stawkę urzędową - to jest druga grupa językowa i powinno być poniżej 30 zł za 1125 znaków. Szkoda, że nie jesteś z Wrocławia - myślę, że mógłbym zanaleźć kogoś w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Skanuj dokumenty i mailem w całą polskę fakt poza Warszawą jest taniej ja zapłaciłem teraz ok 200 zł ale był ekspres z robieniem.Około godziny 12 wysłałem mailem o 16 były gotowe i czekały na mnie.Ale tylko Niemiecki ta babeczka tłumaczy.Jak by co zobacz na aukcjach allegro itp. mają cwaniaki stałe procedury jeśli chodzi o to. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jeżeli jeszcze aktualne to http://www.symultanka.pl/tlumaczenia_niderlandzki.htm mają biura w w-wa ul. Sekundowa 1 przy UC i ul. Utrata przy UC Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 dzięki bardzo, ale papiery juz przetłumaczone. za 350 zł :/ ale już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi