Jaskier Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Otóż jako antysłuchacz wczoraj w Antyradiu pozyskałem informację, iż w dniu 19.10.2007 (piątek) odbędzie się impreza muzyczna w Hard Rock Cafe organizowana przez Liberatora o tematyce dobroczynnej.Jeśli Paweł odda mi krowę to się wybieram, ktoś chętny?? http://www.antyradio.pl/warszawa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja postaram sie byc. Tym bardziej ze to dla Tomka ktory bardzo mi pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Otóż jako antysłuchacz wczoraj w Antyradiu pozyskałem informację, iż w dniu 19.10.2007 (piątek) odbędzie się impreza muzyczna w Hard Rock Cafe organizowana przez Liberatora o tematyce dobroczynnej.Jeśli Paweł odda mi krowę to się wybieram, ktoś chętny??Ja bylbym chetny, tylko mialbym troche daleko. :) Bylem w HRC w ostatni piatek wrzesnia, nie ukrywam, ze knajpa przypadla mi do gustu, miejmy nadzieje, ze nie zejdzie na psy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 O której zaczyna się impreza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 O której zaczyna się impreza?? Z tego co trąbią na Antyradiu 20.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nikogo z forum nie spotkałem, natomiast spotkałem paru innych znajomych, również sprzed lat :( Knajpa spoko, jedna wada - browar po 11 zeta poza tym impreza zupełnie w prządku :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nikogo z forum nie spotkałem, natomiast spotkałem paru innych znajomych, również sprzed lat :( Knajpa spoko, jedna wada - browar po 11 zeta poza tym impreza zupełnie w prządku :(No jak?!!?!??! Delegacja EKG była :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No jak?!!?!??! Delegacja EKG była :) Nie wiem gdzie i o której :) poza tym paradowałem w koszulce forumowej, z której odpadły literki więc rozpoznać mnie nie było trudno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 EKG było ...ale szybko się zmyło ...zauważyć trudno nie było ...bo większość była w 'barwach' :) :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi