mszachu Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam! Czyktoś z szanownych kolegów posiada instrukcję (manual) do Intrudera VS1400 w wersji angielskiej (pdf)? przekopałem całe forum, internet i nic, ściagnałem tylko serwisówke z ruskiej strony i to w dodatku w barbarzyńskim języku germańskim. Jakby ktoś poszukiwał serwisówki do Yamahy Drag Star 1100 lub manuala do LS650 Savage to służę pomocą - bez problemu wykopałem te opracowania w sieci. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jeśli koniecznie chcesz w wersji angielskiej, to polecam zakupić wersję książkową http://www.motopublica.pl/sklep,1027,,9756...n,109646,0.html119 zł i masz 450 stron w dobrej jakości, wraz ze schematami instalacji elektrycznej. :icon_mrgreen: Te pdf-y z netu, to zazwyczaj kiepskiej jakości ksero, a na fotkach kiepsko widać szczegóły :crossy: :icon_mrgreen: Jeśli chodzi o wersję niemiecką, to uważam ją za lepszą od amerykańskiej :icon_mrgreen:Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszachu Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dzięki za info, książkę serwisówkę zakupiłem właśnie wczoraj i dokładnie z tej stronki którą podałeś :( . W pdf-ie chodzi mi tylko o instrukcję obsługi jaką załączają do nowego egzemplarza moto. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Pisz do Suzuki Motor Poland , możesz być miło zaskoczony . A przynajmniej niektórzy byli . :icon_mrgreen: Pozdrawiam AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Chyba tylko niektórzy. Mi nawet nie odpowiedzieli na maila :wink: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi