Ziele90 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dla was banał dla mnie problem-zabezpieczenie które uniemożliwia zejscie zebatki z wałka siedzi na dwóch bolcach i tu pytanie czy te bolce maja same wyjść tzn młotek i coś do wybiciaczy może trzeba je oszlifowac bo sa zabite i dopiero wybic? a moze to sie jakoś odkreca lub ma inny zmyslny patent? oraz ma pytanie czy to zabezpieczenie jest jedno czy wielo razowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 pokrec nim na walku zdawczym- zejdzie prawie samo. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 możesz wytłumaczyć jak dla cepa? bo próbuje i nic nie idzie wiec prosze o rozbudowana wersje dla debili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 tam jest zabezpieczenie segera. Zielak ty niepowazny jestes:D a pozniej jest podkladka ktora trzeba delikatnie przekrecic i ja wyjac i zebatka zchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 u mnie byly 2 srobki.odkrecalo sie zabezepiczenie przekrecalo i schodzilo elegancko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no u mnie to wyglada jak śrubki bez łepków;| chyba zrobie to staropolskim zwyczajem ze rozwierce jak nie pojdzie odkrecic. mam nadzieje ze da sie dokupic to zabezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 zielak moze ja bede mial to zabezpieczenie bo sprzedalem skrzynie, ale zebatka przod i zabezpieczenie zostalo w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi