sajens Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam Nie wiem czy dobrze trafilem ale mam nadzieje ze mi pomozecie. Czytam duzo na forach o tematyce Husqvarny. Na miniony sezon zakupilem Husqvarne Te610 zrobiona na supermoto. Sprowadzilem ja z niemiec i zarejestrowalem u nas w polsce. Po przejezdzeniu calego sezonu jestem z niej bardzo zadowolony zwlaszcza z jazdy po miescie w koreczkach :). Natomiast mam jedna niedogodnosc odpalanie na kopniaka. Czasem sie zdaza ze gasnie w korku i wtedy jest porazka. Tzn odpalam dosyc szybko ale trzeba sie troszke pomeczyc. I tutaj jest moje pytanie skierowane do was. Czy jest jakas mozliwosc zamontowania z przerubkami do tego silnika rozrusznik? Jesli nie to czy jest mozliwa zmiana silnika na jakis model z rozrusznikiem?Jesli moglbym wiedziec to czy przy silnikach o pojemnosci 610 byly wogule montowane rozruszniki. Prosze o jakies nakierowanie mnie na konkretny temat lub jakies wskazowki od czego mam zaczac. Chcialbym ten motor zostawic w domu i doprowadzic do super stanu aby dlugo sluzyl do smigania po miescie. Czekam na odpowiedz i z gory dzieki. I cio tam niikt nie pomoze. Dajcie moze jakies wskazowki. Temat wiem ze jest ciezki ale napewno da sie z tym cos zrobic. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 jaki rok bo silniki sie zmianialy Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Przerobka na rozrusznik nie wchodzi w gre.Zapytaj w dziale Enduro, moze jakis silnik z rozrusznikiem pasuje. Adam M.PS. Poza tym prawdziwe motocykle odpala sie na kopa, jezeli jest wszystko w porzadku to nie powinien gasnac na skrzyzowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajens Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jasne ale czasem potrafi sobie zgasnąć :icon_twisted:. Rok moto to 93 / 94 Z kopaniem to nie ma problemu po wyczuciu motorka i pomocy rozprężnika pali szybciutko z tym ze ja jestem dosyć niski motor dosyć wysokie wiec odpalenie wiąże sie z tym że muszę z niego zsiąść i kopać prawą noga przynajmniej tak mi jest najwygodniej i wiem ze zębów kolanem sobie nie wybije :biggrin: Ok pytanie zadam w dziale Enduro zobaczymy jaki efekt. Ps do Moderatora Chcialbym ten wątek ciągnąć w jednym miejscu bo z tego co się orientuję dużo ludzi ma podobny problem z przerobionymi crossami na supermoto. Do wygody ciągnie :icon_mrgreen: Prosze o odpowiedz gdzie posta umieścić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Moze byc tutaj, w koncu to w jakims sensie problem techniczny. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi