YARECK Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Czy ktoś zna adres, najlepiej www do osoby/osób które robią osłony chłodnicy?Znalazłem w sieci cosik takiego:http://www.motorrad-planet.com/Kuehlerabdeckung.4230/... no ale to jak sami widzicie w Niemcowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 tzn, ja wiem jak to zrobic, niekoniecznie sie to musi nazywac oslona chlodnicy. to co louis przedstawia jako oslone chlodnicy jest niczym innym jak kawelek blachy wyciety laserem/woda. ostatnio wycinalem cos podobnego. nalezy zrobic tak:- robisz sobie projekt w auto-cadzie- zanoisz do majstra i po sprawie- potem ewentulanie zagina sie boki blachy na ksztalt oslony kumpel mi ostatnio wycinal woda taka obudowe do zasilacza. wzial 30 zyli, przy czym ja mialem material i projekt dwg. trwalo to 10 minut :wink: polecalbym polerowana nierdzewke na takie cos, badz zwykla blache i dac na chromowanie. jak zapytasz w dobrym warsztacie to i blacha sie znajdzie i wytna, i moze ktos, kto zrobi projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 takie rzeczy wycina sie obrabiarka CNC. autocadem albo corelem robisz projekt, blache nierdzewna albo aluminiowa a nie zadne chromowanie. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A jakie konkretnie warsztaty tym sie zajmuja ? Bo nie wiem czego szukac. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi