lololip Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dzien dobry mam charta 210 Nie dziala kopajka jest na dole nie odbija do gury wydaje mi sie ze to spezyna pomuzcie jezeli wiecie jak to naprawic Czy moge gedzies dostac chemat tego silniku od charta?? z gury dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 pekla sprezyna.musiz sciagnac dekiel i ja wymienic.pytania proste zanim wejdziesz na forum rozkrec kawalek silnika do tego mozna dojsc samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lololip Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 dziekuje bardzo za odpowiedz:) a mam pytanko jeszcze jedno ile bedzie kosztowala ta sprezyna i gdzie ja dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dokładnie rozkręć i zobacz, może poprostu najzwyczajniej spadała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Z tego co pamiętam trzeba rozpołowić silnik, aby zmienić sprężynę w 027 Dezamet. Koszt samego elementu to grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lololip Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ok dzieki bardzo za odpowiedz Sprawdze i napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A zanim tak się zrobiło był taki zgrzyt/trzask? Ale i tak,żeby zobaczyć, musisz rozpołowić silnik. Jeśli pękła i większa część będzie cała, to można ją zagiąć, tak jak wyglądała całość i założyć. Na jakiś czas będzie :crossy: Nie wiem, jak z dostępnością teraz, ale wcześniej ciężko było ją dostać. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lololip Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 niewiem czy taki zgrzyt byl bo go kupilem w takim stanie ale na popych zapala tylko 3 nie wchdzodzi przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wcześniej było ją łatwo dostać, teraz pewnie tez, 3 bieg nie wchodzi przez złą regulację automatu zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lololip Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 a jak wyregulowac zeby wchodzila ta 3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Tam jest taki mimośród wkręcony w karter, z tego, co pamiętam, jest na dole przy kosie od biegów(przy sprężynie). A tak jeszcze zapytam.. Ty kupiłeś tego charta, co był na otomoto za chyba 550zł? Pozdro :wink: Edytowane 13 Października 2007 przez jaco14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tam jest taki mimośród wkręcony w karter, z tego, co pamiętam, jest na dole przy kosie od biegów(przy sprężynie). Dokładnie tak, wystarczy odkręcić nakrętkę kontrującą i płaskim śrubokrętem wyregulować odpowiedni pozycję sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lololip Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 milem go na oku a co wiesz cos o nim?? ma jakies wady wrodzone xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 sam się nad nim zastanawiam, ale trochę daleko.. Z 3 jak ja swojego kupiłem też tak było i okazało się,że zamiast mimośrodu była zwykła, ucięta śruba. Później dorobienie tego mimośrodu i 3 była :P Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi