Waldi Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 chłopak jest wiecznie chudy, może je tyle, że bardziej opłaca mu się zapłacić za bilet do domu i tam przez weekend pojeść, niż wydawać na jedzenie w Warszawie :D Bulka+2xparowka i jestem happy. btw. musze znalesc jakas prace zeby na moto zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak by co czekam na jakies info gdyby ktoś coś itd. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 postaram się również na jedno małe wpaść :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak by co czekam na jakies info gdyby ktoś coś itd. Listek, ja bede po 19 Klaudiusz, Asia tez wiec przybywaj o 19 zebym nie przyszedl pierwszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 w piuntek to ja będe ok. 18, gdyż po pracy prosto :biggrin: i jak juz tak bardzo sie Listku dopominasz, to ja chętnie skorzystam z transportu :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dobra jak by co to telefon ale chyba na 18 to bedzie mi ciężko się wyrobić. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 celuj bardziej w 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 czyli jutro (tj w piatek) ok 18-19 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) taaaak :icon_mrgreen: Edytowane 18 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzisiaj tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 sie wie, robimy 5 nieoficjalne oblewanie motocykla :icon_mrgreen: tak zwana próba generalna dzisiaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wszystkie dobre imprezy ostatnio miały próby generalne :icon_mrgreen: można powiedzieć, że stało się to już tradycją :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 próba generalna dzisiaj :crossy: jakas sugestia ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzisiaj tezWaldi... a Ty kiedy zaczniesz na swoj motorek oszczedzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Waldi... a Ty kiedy zaczniesz na swoj motorek oszczedzac? jak voodka z tanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi