Waldi Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 leeee a mnie nie bedzie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chłopak z Pragi wymięka no nie tragedia, czekaj niech tylko się sąsiedzi dowiedzą to zapchaj ci skrzynkę na listy ulotkami wyborczymi Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ja też wymiękam :biggrin: może uda mi się na chwilkę wpaść, ale nic nie mogę obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Marcin tylko mi jeszcze powiedz że wyjeżdżasz w delegacje i dlatego cię :buttrock: :biggrin: :) nie będzie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja to do Pulaw musze mykac. Z checia bym zostal ale jakos tak wyszlo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 No dobra jestes rozgrzeszony tylko jedz ostrożnie. :buttrock: :biggrin: :) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 tzn. jade pociagiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Marcin tylko mi jeszcze powiedz że wyjeżdżasz w delegacje i dlatego cię :biggrin: :lalag: :wink: nie będzie nie mam cykl szkoleń ... u brata :notworthy: . Opierniczył mnie łachudra, że dawno z nim nie :icon_razz: i że to jest do ch** nie podobne, no i co mu miałem powiedzieć :D na szczęście on ma żonke która miewa humory czasem więc nie wszystko jeszcze stracone :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) W sobote jade do brata więc pić w piątek nie będę jak by co to TAXI Listek31 itd. Czyli powtórka z rozrywki. Poprostu niechce się zmęczyć przed sobotą. he he he Edytowane 16 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 nie mam cykl szkoleń ... u brata :crossy: . Opierniczył mnie łachudra, że dawno z nim nie :flesje: i że to jest do ch** nie podobne, no i co mu miałem powiedzieć :buttrock: na szczęście on ma żonke która miewa humory czasem więc nie wszystko jeszcze stracone :Dej. zara. a Ty nie możesz tego swojego xero do kół przyprowadzić? ;) i Listku pisanie takich rzeczy na forum było błędem... teraz będziesz rozwoził ludzi na masce, dachu, w bagażniku, a pewnie jeszcze Ci kulig podczepią :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Spójrz na to z tej strony: patrząc na średnią ze spotkań z wami a szkoda liczyć mało pamiętam więc nie mam się czym stresować bo i tak zapomne a tak szczerz stawka nocna 150 zł za kilometr + 300 zł za trzaśnięcie drzwiami i obawiam się że chętnych już jest mniej. he he he :icon_mrgreen: :crossy: :D P.S. To z bratem to jeszcze nie jest pewne, ale jest plan he he he Edytowane 17 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja to do Pulaw musze mykac. Z checia bym zostal ale jakos tak wyszlo :icon_mrgreen:Waldi... jak ty tak czesto mykasz do Pulaw i z powrotem to jak chcesz zaoszczedzicna swoj wlasny motor, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ej. zara. a Ty nie możesz tego swojego xero do kół przyprowadzić? :icon_exclaim:móc to pewnie bym mógł, ale: po pierwsze primo, co na to małżonkipo drugie primo, 2oo mogły by tego nie przetrwać (wyobraź sobie mnie do kwadratu + :icon_mrgreen: )po trzecie primo, parę osób mogło by przestać pić (pomyśleli by, że im się dwoi w oczach) i Listku pisanie takich rzeczy na forum było błędem... teraz będziesz rozwoził ludzi na masce, dachu, w bagażniku, a pewnie jeszcze Ci kulig podczepią :crossy: [/color] Jeżeli już to nie kulig, a Kulik i ewentualnie jeżeli podczepią to Kulika :icon_biggrin: Waldi... jak ty tak czesto mykasz do Pulaw i z powrotem to jak chcesz zaoszczedzicna swoj wlasny motor, co? chłopak jest wiecznie chudy, może je tyle, że bardziej opłaca mu się zapłacić za bilet do domu i tam przez weekend pojeść, niż wydawać na jedzenie w Warszawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 móc to pewnie bym mógł, ale: po pierwsze primo, co na to małżonkipo drugie primo, 2oo mogły by tego nie przetrwać (wyobraź sobie mnie do kwadratu + :) )po trzecie primo, parę osób mogło by przestać pić (pomyśleli by, że im się dwoi w oczach) rozumiem ,że widzimy się w piątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 rozumiem ,że widzimy się w piątek :) no widzicie, widzicie :) a tak na serio, to nie mogę odpowiedzieć na to pytanie do ostatniej chwili. Jak tylko będę coś wiedział to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi