Icea_PL Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Witam! Chcialem zapytac co oznacza "dymienie" z tlumika po przejazdzce. Gdy zgasze motor w garazu z tlumika wprost wylewa mi sie dym . Nie jestem pewny, ale gdzies czytalem ze ma to zwiazek ze smarowaniem... BTW: Jezdze na fullsyntetic i musze powiedziec ze motor stal sie bardziej plynny ale mniej dynamiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Bycmoze masz zle ustawiony dozownik i nadmiar oleju wypala sie z rozgrzanego tlumika? BTW. Dopiero teraz zorientowalem sie ze ty i Daniel z mojej stronki to ta sama osoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 czeZa duzo oleju podaje twoj dozownik.Byc moze sie rozregulowal ,albo poprosu przeszedles na inny olej.Nowy olej ,inna lepkosc ,inne ustawienie dozownikaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 A nie jest czasem tak, ze motocykl poprostu mocno kopci gdy ma za duzo oleju ale w czasie jazdy...w zyciu sie nie spotkalem ani nie slyszalem o takim zjawisku jakim mowi Samson... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Ja sie spotkalem jak rozszczelnilem tlumik tzn wykrecilem jedna srube mocujaca tlumik i w tlumiki pozostal nie zabezpieczony otwor po zgaszeniu moto z tego otworu nadal wydobywal sie dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 W mojej MZ cały wydech jest nieszczelny(w szczególności na łączeniu kolanka) i też leciutko dymi po zgaszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi