Skocz do zawartości

kwatery w biesach w czasie obecnym

aftys6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

padlo nam na glowy jechac w ten łikend w bieszczady...

zimno itd ale co tam, fajnie polatac po serpentynach jesienia...

jest jeden problem, prawie wszystkie kwatery pozamykane, wiec mam prosbe, moze ktos ma jakies sprawdzone adresy, kwatre ktore sa jeszcze czynne.

Mile widziane numery telefonu.

Chodzi mi glownie zeby bylo sie gdzie przespac i w miare cieplo.

padlo nam na glowy jechac w ten łikend w bieszczady...

zimno itd ale co tam, fajnie polatac po serpentynach jesienia...

jest jeden problem, prawie wszystkie kwatery pozamykane, wiec mam prosbe, moze ktos ma jakies sprawdzone adresy, kwatre ktore sa jeszcze czynne.

Chodzi mi glownie zeby bylo sie gdzie przespac i w miare cieplo.

próbowałeś w "Cień PRLu" ?

Podepnę sie trochę do tematu.

Może by tak stworzyć osobny dział w którym można by się wymieniać informacjami o noclegach, cenach itp... dla poszukujących. Mogłoby się to okazać pomocne w planowaniu wypadów dłuższych w różne regiony kraju.. czy też za granicę ?.

Edytowane przez Szpadi

[...]

[...]

...ojej a skąd takie info, że prawie wszystkie kwatery pozamykane ...?? :) ...w Biesy i Czady jeździ się również zimą :D

...ubiegły w-end, razem ze znajomymi spędzałem właśnie w Bieszczadach ...mieszkaliśmy w Cisnej ...a dokładniej tu: http://www.bieszczady.net.pl/cisna8/ ...i śmiało mogę polecić tę miejscówkę ...do dyspozycji są pokoje z łazienkami (właściciele mieszkają w innym budynku) ...oraz domek, w którym są dwa dwuosobowe (łoża małżeńskie) pokoje z kuchnią i łazienką

...ponadto jest mnóstwo reklam kwater ...z dopiskiem 'całoroczne' ...więc śmiało możecie jechać nawet 'w ciemno'

ps.

...gdyby było bliżej z wawy ...pojechałbym tam i w ten w-end ...bo na dużej i małej pętli asfalt równy jak blat stołu ...a winkle wręcz genialne ...no a jak się chce polatać po wertepach, to też tam nie ma z tym problemu :)

pozdr,

w

134677047 komańcza 233 jak podałem błedny poszukam wizytówki. Byłem w ten wekend,

Cena 17 zł w śpiworze 20 zł w pościeli. czysto łazienka kuchnia, drewniany ciepły aż za bardzo dom.

Jeśli są tu grupka z którą jeżdziłem na przyczepkę w ten wekend to prosiłbym bardzo o kilka zdjęć na maila szczególnie z przeprawy przez zamknięty odcinek drogi.

[email protected]

Byłem czernym gs 1150 w białym kasku.

Pozdrawiam