jojof16 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 [*] Spoczywaj w Pokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Moi Drodzy, nie spekulujmy: co było i jaki powód, etc.Szkoda, kondolencje, przestroga i na tym poprzestańmy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nie wiem co napisać, po prostu mi strasznie szkoda jednego z nas :(. Pomimo, że go nie znałem. Mam nadzieję, że będzie Mu tam dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ..na każdego czeka jakies przeznaczenie .. kazdy ma swoją nic życia ... tam przerwala sie jego ... R.I.P [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :icon_mrgreen: Szkoda,że odszedł jeden z nas.........odszedł nasz motocyklowy brat.niech spoczywa w pokoju...:flesje: [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 :) Szkoda,że odszedł jeden z nas.........odszedł nasz motocyklowy brat.niech spoczywa w pokoju...:( [*] niech spoczywa w pokoju.... R>I>P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Archeologom mowimy nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 archeologom i górnikom. Daj sobie siana, przynajmniej takiego tematu nie odkopuj. nie mam pytan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi