finalcell Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 zaczynam przygode z moto i mam pytanie jaką kurtke zakupić na zime żeby nie zamarznąć, skóra czy tekstylia. Zastanawiałem się nad ofertą retbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 wszystko masz w archiwalnych postach forum. wystarczy użyć opcji szukaj i poczytaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 z tego co ja wyczytałem na tym forum i nie tylko to retbike nie ma za dobrej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 chodzi że nieznalazłem nic na temat kurtek zimowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi