Asmodan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Zgodze sie tu z Adamem iz nie da sie przeskoczyc niektorych rzeczy, wiem to z doswiadczenia. Mimo iz zajmuje sie zawodem mechanika od dawna to i tak sa kwestie w ktorych pytam sie dosc czesto kolegi tomka ktory ma o wiele wieksze doswiadczenie jezeli chodzi o wszelkie naprawy z dziedziny motocyklowej. Sa takze informacje o ktore pyta sie mnie tomek gdyz "specjalizuje" sie glownie w enduro.gutek jak bylem w twoim wieku to myslalem iz potrafie wszystko naprawic ale od kiedy pracuje w HRG to uwierz mi iz sa rzeczy o ktorych istnieniu bym nawet nie pomyslal ze takie moga wystepowac (chodzi mi tu o czeste wyraianie elementow, zuzywanie sie czegos co nie ma prawa sie skonczyc itp.).Tak zauwazylem ze jak sie wypowiedzialem w tym temacie to dyskusja ozyla na temat kto jest lepszy i kto tanszy :) (mowie tu o wypowiedziach gutka)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) gutek jak bylem w twoim wieku to myslalem iz potrafie wszystko naprawic ale od kiedy pracuje w HRG to uwierz mi iz sa rzeczy o ktorych istnieniu bym nawet nie pomyslal ze takie moga wystepowac (chodzi mi tu o czeste wyraianie elementow, zuzywanie sie czegos co nie ma prawa sie skonczyc itp.). Panowie cały czas mi wmawiacie ze uważam ze wszystko potrafie po raz 3 powtarzam wam ze nikt nie potrafi wszystkiego również i ja!! Ja również jeśli czegoś nie wiem zasięgam rady innych osób. tak jak każdy człowiek nikt nie jest idealny.Aha, w wieku lat 20 tez mi sie wydawalo ze zaden silnik nie ma dla mnie tajemnic - potem musialem zweryfikowac troch te swoja pewnosc - teraz wiem ze codziennie ucze sie czegos nowego smile.gif Skończcie mi to wkółko mówić gdyż mnie to irytuje. Zapraszam do siebie: zweryfikujecie moje umiejętnosci :) Edytowane 7 Października 2007 przez gutek_rapier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No jak mi fundniesz bilet za te $ 800 - 1200 ( w zaleznosci od sezonu ) to nie omieszkam sie pojawic i wszystkiego dokladnie sprawdzic, bez tego troche bedzie mi ciezko uwzglednic ten dodatkowy wydatek w tegorocznym budzecie :PPoza tym mysle ze nie musisz niczego udowadniac, jezeli rzeczywiscie wszystko jest tak jak mowisz to klienci, niezaleznie od moich czy Asmodana watpliwosci beda do ciebie przychodzic.W temacie wszystko zostalo powiedziane i nie ma co go ciagnac - Skoras ma twoje namiary i jak zechce to skontaktuje sie na priva.Zamykam temat. Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi