Rafciu Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 dwusów nie jest w stanie spalić tak mało paliwa. Zauważ że ma 2x więcej suwów pracy niż 4t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 to w takim razie mam dwusuwową motorynkę z pracą czterosuwa :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 motorynke można przyjąć za 4t bo więcej sie ją pcha niż jeździ:P a tak na poważnie motorynka co co innego. Sama jej waga już o czymś mówi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 motorynke można przyjąć za 4t bo więcej sie ją pcha niż jeździ:P a tak na poważnie motorynka co co innego. Sama jej waga już o czymś mówi:) Zgadzam się :) Połowę pchasz, połowę jedziesz, i tak wychodzi 1.5 na setkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 2.5 l to kosa spalinowa pali ale nie motorower..tak jak te cobry kiedys w polmozbytach miały palić 2.5 l a tak naprawde 3,5-4. bajki możesz swojemu ojcu pisać, bo ja nie uwierze... zresztą chyba nikt.Policz... do PUSTEGO BAKU nalałem 2.3 litra(za dyche). Przejechałem ok 90km...Ile ci wychodzi?? Cykl mieszany, troche po mieście, troche po wsiach. Mi wcześniej palił (na ssaniu) ok 5l. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Policz... do PUSTEGO BAKU nalałem 2.3 litra(za dyche). Przejechałem ok 90km...Ile ci wychodzi?? Cykl mieszany, troche po mieście, troche po wsiach. Mi wcześniej palił (na ssaniu) ok 5l. To znaczy że jeździsz jak emeryt :icon_biggrin: wyżej już napisałem ile pali konkretnie traktowane minarelli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 seryjne minarelli + stozek i dysza 110 przy palowaniu bak 6.5 l nie starczal na 100 km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 seryjne minarelli + stozek i dysza 110 przy palowaniu bak 6.5 l nie starczal na 100 km :biggrin: wina stożka Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Przyznam wam że minarelii to straszne hlajusy, podobnie z resztą jak ROTAX, szczególnie wysilony model 123. Toto wciągało tyle że szkoda z garażu wyciągać przy obecnych cenach benzyny... Nie ma to jak 4t:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To znaczy że jeździsz jak emeryt j.gif wyżej już napisałem ile pali konkretnie traktowane minarelli... 2,5 litra to w trasie oczywiście (wsie itp...) A i tak zakładam nowy tłoczek i od nowa bede docierać <lol> Znowu za dyche przejade ok 40km, po okresie docierania jeszcze raz tyle :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja jak mialem benelli rv4 chyba albo am4 to mi 4 5 palil a crmka 125 tyle samo a ma duzo wiecej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No nieźle jestem bardzo ciekawy jakim cudem CRM pali ci 4l, chyba ze więcej ją pchasz niż jedziesz kumpel ma CRM w idealny stanie i poniżej 8 nigdy nie zszedł, ja poniżej 7l też nie schodze twoja CRM chodzi chyba na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi